109 2
109
Hakan Korkmaz
Köşe Yazarı
Hakan Korkmaz
 

Bir seçim hikayesi!

Merhaba kıymetli dostlar. Dünyanın en sıcak günleri yaşadığı bugünlerde  sıcak bir gündemimiz daha var: Yeni Zamlar… Baslıkta da yazdık ya, bu yeni zamlar bir secim hikayesi. Secimde vaatler havada uçtu. Hala koltuk bırakmayanlar tartışıladursun, Ekonomiye etkisi de can yakıcı bir şekilde vatandaşı vurdu. Eeee ne ekersen onu biçersin. Erdoğan taraftarları iktidarın eksiklerini görmezden gelirken bizim müzmin muhalefetimiz ise 77 kişi bir araya gelip bir iktidarı deviremedi. Neyse seçimi çok konuştuk zaten. Asıl konumuz ekonomiye gelelim. Herkesin umut bağladığı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iki gün önce bir açıklama yaptı. Detay vermeden özetle şunu söyledi; Son 1 yılda memura ve emekliye % 100’ün üstünde zam yapan hükümet mali disiplini korumak adına vergileri arttırmış. İyi de muhalefetten biri de çıkıp demiyor ki; vergiyi arttırdınsa gıdayı niye düşüremiyorsun? Tüm büyük üreticilerin gözü vatandaşın sofrasındaki bir lokma yiyecekte değil mi? Hadi ÖTV’yi KDV’yi  kabul edelim. Vergisi % 1 olan gıda fiyatları niye düşmüyor? Bunu biri çıkıp açıklasın!!! Sizin anlayacağınız biz daha çook secim hikayesi dinler çooook uyuruz. Sssss millet uyanın!!!
Ekleme Tarihi: 13 Temmuz 2023 - Perşembe

Bir seçim hikayesi!

Merhaba kıymetli dostlar. Dünyanın en sıcak günleri yaşadığı bugünlerde  sıcak bir gündemimiz daha var: Yeni Zamlar…

Baslıkta da yazdık ya, bu yeni zamlar bir secim hikayesi. Secimde vaatler havada uçtu. Hala koltuk bırakmayanlar tartışıladursun, Ekonomiye etkisi de can yakıcı bir şekilde vatandaşı vurdu.

Eeee ne ekersen onu biçersin. Erdoğan taraftarları iktidarın eksiklerini görmezden gelirken bizim müzmin muhalefetimiz ise 77 kişi bir araya gelip bir iktidarı deviremedi.

Neyse seçimi çok konuştuk zaten. Asıl konumuz ekonomiye gelelim.

Herkesin umut bağladığı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iki gün önce bir açıklama yaptı. Detay vermeden özetle şunu söyledi; Son 1 yılda memura ve emekliye % 100’ün üstünde zam yapan hükümet mali disiplini korumak adına vergileri arttırmış.

İyi de muhalefetten biri de çıkıp demiyor ki; vergiyi arttırdınsa gıdayı niye düşüremiyorsun? Tüm büyük üreticilerin gözü vatandaşın sofrasındaki bir lokma yiyecekte değil mi? Hadi ÖTV’yi KDV’yi  kabul edelim. Vergisi % 1 olan gıda fiyatları niye düşmüyor? Bunu biri çıkıp açıklasın!!!

Sizin anlayacağınız biz daha çook secim hikayesi dinler çooook uyuruz.

Sssss millet uyanın!!!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir