Kurban Bayramı Tatilinde Telefon Trafiği Rekor Kırdı

06.07.2023 - 00:32, Güncelleme: 06.07.2023 - 00:32
 

Kurban Bayramı Tatilinde Telefon Trafiği Rekor Kırdı

Kurban Bayramı'nda üç GSM operatörü üzerinden 21 milyar dakika görüşme ve 736 milyon SMS iletişimi sağlanarak, güçlü altyapının önemi bir kez daha kanıtlandı!

Kurban Bayramı münasebetiyle birbirinden uzalk olan vatandaşlar bayram tebrikleri için telefon görüşmeleri ve SMS'leri tercih etti. Bayram boyunca yaşanan bu iletişim trafiğinde rekor rakamlara ulaşıldı. 9 günlük bayram tatilinde ailesinden, akrabalarından ve sevdiklerinden uzak olanlar için bir çıkış kapısı görevi gören telefon ve mesajla iletişim güçlü bir alt yapının gerekliliğine de dikkat çekmiş durumda.   Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bu iletişim trafiği üzerine; “Bayramda telefonlar hiç susmadı. 21 milyar dakikanın üzerinde görüşme kayıtlara geçti. 736 milyon 844 bin 664 adet SMS atıldı. İletişim altyapısındaki hizmetlerimiz artık dünyada örnek olarak gösteriliyor. Milletimiz daha rahat görüşebilsin diye altyapı çalışmalarımızı güçlendirmeye de devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.   İletişim alt yapılarının önemi ve daha da iyi hale getirilmesi üzerinde durulacağını beliryen bakan Uraloğlu açıklamlarına şöyle devam etti; “İletişim altyapısındaki hizmetlerimiz artık dünyada örnek olarak gösteriliyor. Milletimiz daha rahat görüşebilsin diye altyapı çalışmalarını güçlendirdik. Bu hizmetlerimiz teknolojinin her gün biraz daha gelişmesiyle, biz de yenileniyoruz. Teknolojinin artık bir sınırı yok. Bizim de buna ayak uydurmamız gerekiyor. Yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz.” Çanakkale TV
Kurban Bayramı'nda üç GSM operatörü üzerinden 21 milyar dakika görüşme ve 736 milyon SMS iletişimi sağlanarak, güçlü altyapının önemi bir kez daha kanıtlandı!

Kurban Bayramı münasebetiyle birbirinden uzalk olan vatandaşlar bayram tebrikleri için telefon görüşmeleri ve SMS'leri tercih etti. Bayram boyunca yaşanan bu iletişim trafiğinde rekor rakamlara ulaşıldı. 9 günlük bayram tatilinde ailesinden, akrabalarından ve sevdiklerinden uzak olanlar için bir çıkış kapısı görevi gören telefon ve mesajla iletişim güçlü bir alt yapının gerekliliğine de dikkat çekmiş durumda.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bu iletişim trafiği üzerine; “Bayramda telefonlar hiç susmadı. 21 milyar dakikanın üzerinde görüşme kayıtlara geçti. 736 milyon 844 bin 664 adet SMS atıldı. İletişim altyapısındaki hizmetlerimiz artık dünyada örnek olarak gösteriliyor. Milletimiz daha rahat görüşebilsin diye altyapı çalışmalarımızı güçlendirmeye de devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

İletişim alt yapılarının önemi ve daha da iyi hale getirilmesi üzerinde durulacağını beliryen bakan Uraloğlu açıklamlarına şöyle devam etti; “İletişim altyapısındaki hizmetlerimiz artık dünyada örnek olarak gösteriliyor. Milletimiz daha rahat görüşebilsin diye altyapı çalışmalarını güçlendirdik. Bu hizmetlerimiz teknolojinin her gün biraz daha gelişmesiyle, biz de yenileniyoruz. Teknolojinin artık bir sınırı yok. Bizim de buna ayak uydurmamız gerekiyor. Yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz.”

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir