Başıboş köpekler öğrencilerin kabusu oldu

GÜNDEM 04.05.2024 - 14:19, Güncelleme: 04.05.2024 - 14:19
 

Başıboş köpekler öğrencilerin kabusu oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi içerisinde sayıları gün geçtikçe artan başıboş köpekler öğrenci ve çalışanlara korku dolu anlar yaşatıyor.

Üniversite kampüsü içerisinde yurtlar bölgesinde ve ağaçlık alanlarda barınan, toplu şekilde koşuşturup havlayan başıboş köpekler öğrencilere ve çalışanlara korku yaşattığı gibi yerleşke içindeki trafiğin de tehlikeye girmesine sebep oluyor. Köpeklerin sabah ve akşam saatlerinde daha saldırgan olduğunu ifade eden öğrenciler, yerleşke içinde bulunan KYK yurtlarından yürümeye cesaret edemediklerini belirttiler. Park halindeki otomobillere de zarar verdiği iddia edilen başı boş köpeklerin seyir halindeki  motosikletleri de kovalayarak tehlikeye düşürdükleri belirtildi. Öğrenciler, kimseye bir zarar gelmeden sorunun çözülmesini bekliyor.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi içerisinde sayıları gün geçtikçe artan başıboş köpekler öğrenci ve çalışanlara korku dolu anlar yaşatıyor.

Üniversite kampüsü içerisinde yurtlar bölgesinde ve ağaçlık alanlarda barınan, toplu şekilde koşuşturup havlayan başıboş köpekler öğrencilere ve çalışanlara korku yaşattığı gibi yerleşke içindeki trafiğin de tehlikeye girmesine sebep oluyor.

Köpeklerin sabah ve akşam saatlerinde daha saldırgan olduğunu ifade eden öğrenciler, yerleşke içinde bulunan KYK yurtlarından yürümeye cesaret edemediklerini belirttiler. Park halindeki otomobillere de zarar verdiği iddia edilen başı boş köpeklerin seyir halindeki  motosikletleri de kovalayarak tehlikeye düşürdükleri belirtildi.

Öğrenciler, kimseye bir zarar gelmeden sorunun çözülmesini bekliyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir