109 2
109

Kadın Girişimciler, İşbirliği ve Vizyon Toplantısında Buluştu

EKONOMİ 02.10.2023 - 14:34, Güncelleme: 02.10.2023 - 14:34
 

Kadın Girişimciler, İşbirliği ve Vizyon Toplantısında Buluştu

ÇTSO'da kadın girişimciler, güçlenmek ve iş dünyasına etkilerini artırmak için bir araya geldi, firmaları ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde düzenlenen ortak kurul toplantısında, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcıları Didem Güner, Emel Torun ve İcra Komitesi Üyeleri Arzu Bendeş, Duygu Aktürk, İnci Bayram, Filiz Bahar, Seçil Yavaşoğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal ve Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç toplantıya katıldı. 29 Eylül 2023 Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, kadın girişimcilerin ülkemizde daha fazla güçlenmesini ve girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini belirtti. Farklı illerde yürütülen çalışmaların paylaşılmasının ve kurullar arası bilgi alışverişinin büyük önem taşıdığını vurguladı ve kadın girişimciliğini destekleyen yeni projeler üreteceklerine inancını dile getirdi. TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel ve beraberindeki kurul üyelerine teşekkür etti. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde düzenlenen yemekli toplantının ardından, heyet Dardanel Önentaş A.Ş. Yetkilisi Ayşe Önen Özoğuz ve Kelebek Mobilya Yetkilisi İnci Bayram'ı ziyaret ederek kadın girişimciliğinin önemini bir kez daha vurguladı. Ayrıca, Troya antik kentine ait eserlerin sergilendiği Troya Müzesi'ni ziyaret ettiler. 30 Eylül 2023 Cumartesi günü, Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu ile İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Bozcaada'da bulunan Meydani Pastanesi yetkilisi Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Seçil Yavaşoğlu, Ela Pizza sahibi Nuray Diler, Anadolu Troya Mimarlık Ltd Şti sahibi Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Filiz Bahar ve Kaikais Otel sahibi Handan Beydili'ni ziyaret etti. Ziyaretler sırasında kadın girişimciler, faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve kadın girişimci olmanın getirdiği mutluluğu paylaştılar. Ziyaretler, hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.
ÇTSO'da kadın girişimciler, güçlenmek ve iş dünyasına etkilerini artırmak için bir araya geldi, firmaları ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde düzenlenen ortak kurul toplantısında, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcıları Didem Güner, Emel Torun ve İcra Komitesi Üyeleri Arzu Bendeş, Duygu Aktürk, İnci Bayram, Filiz Bahar, Seçil Yavaşoğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal ve Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç toplantıya katıldı. 29 Eylül 2023 Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, kadın girişimcilerin ülkemizde daha fazla güçlenmesini ve girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini belirtti. Farklı illerde yürütülen çalışmaların paylaşılmasının ve kurullar arası bilgi alışverişinin büyük önem taşıdığını vurguladı ve kadın girişimciliğini destekleyen yeni projeler üreteceklerine inancını dile getirdi. TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel ve beraberindeki kurul üyelerine teşekkür etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde düzenlenen yemekli toplantının ardından, heyet Dardanel Önentaş A.Ş. Yetkilisi Ayşe Önen Özoğuz ve Kelebek Mobilya Yetkilisi İnci Bayram'ı ziyaret ederek kadın girişimciliğinin önemini bir kez daha vurguladı. Ayrıca, Troya antik kentine ait eserlerin sergilendiği Troya Müzesi'ni ziyaret ettiler.

30 Eylül 2023 Cumartesi günü, Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu ile İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Bozcaada'da bulunan Meydani Pastanesi yetkilisi Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Seçil Yavaşoğlu, Ela Pizza sahibi Nuray Diler, Anadolu Troya Mimarlık Ltd Şti sahibi Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Filiz Bahar ve Kaikais Otel sahibi Handan Beydili'ni ziyaret etti. Ziyaretler sırasında kadın girişimciler, faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve kadın girişimci olmanın getirdiği mutluluğu paylaştılar. Ziyaretler, hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir