AK Parti Milletvekili Ayhan Gider: "Sivil Anayasa İçin Kararlıyız."

SİYASET 02.10.2023 - 14:09, Güncelleme: 02.10.2023 - 14:09
 

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider: "Sivil Anayasa İçin Kararlıyız."

Milletvekili Ayhan Gider, güvenlik ve sivil anayasa konularında açıklamalarda bulundu; Türkiye'nin geleceği için kararlılık vurgusu yaptı.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Haber Global'da canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Gider, Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı ve sivil anayasa konularını değerlendirdi. Gider'in açıklamalarına göre, terörün asıl amacı göz dağı vermek ve toplumda güvensizlik yaratmaktır. Ancak, Türkiye'nin bu tür saldırılara karşı kararlılıkla mücadele ettiğini ve geçmişte birçok benzer saldırının üstesinden geldiğini vurguladı. Ayrıca, son 15 Temmuz'da yaşanan olayları hatırlatarak, bu tür tehditlere karşı gereken önlemleri almaya devam edeceklerini belirtti ve saldırıda yaralanan polis memuruna acil şifalar diledi. Gider, sadece bu tür olayları tekil bir saldırı olarak değil, daha büyük bir bağlam içinde değerlendirmenin önemli olduğunu ifade etti. Siyasetçilerin, ülkenin menfaati için çalıştığını söylemelerine rağmen, bazıları bu tür olaylara prim veren açıklamalarda bulunabiliyor. Bu nedenle, bu tür konuların bütüncül bir yaklaşımla ele alınması gerektiğini vurguladı. Gider, Türk Devleti'nin her zaman potansiyel saldırılara karşı hazır olduğunu ve gerektiğinde gerekli cevabı verebilecek bir güçte olduğunu söyledi. Ülkenin güvenliği için gerekli önlemlerin alınmaya devam edeceğini belirtti. Son olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılının yaklaştığını ve bu önemli dönemi "Türkiye Yüzyılı" mottosuyla kutladıklarını söyledi. Ancak, artık cunta anayasalarıyla değil, tamamen sivil bir anayasa ile yönetilmek istediklerini vurguladı. Bu dönemde sivil bir anayasa oluşturacaklarını ve 28. dönemin bu önemli adımıyla anılacağını ifade etti.
Milletvekili Ayhan Gider, güvenlik ve sivil anayasa konularında açıklamalarda bulundu; Türkiye'nin geleceği için kararlılık vurgusu yaptı.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Haber Global'da canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Gider, Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı ve sivil anayasa konularını değerlendirdi.

Gider'in açıklamalarına göre, terörün asıl amacı göz dağı vermek ve toplumda güvensizlik yaratmaktır. Ancak, Türkiye'nin bu tür saldırılara karşı kararlılıkla mücadele ettiğini ve geçmişte birçok benzer saldırının üstesinden geldiğini vurguladı. Ayrıca, son 15 Temmuz'da yaşanan olayları hatırlatarak, bu tür tehditlere karşı gereken önlemleri almaya devam edeceklerini belirtti ve saldırıda yaralanan polis memuruna acil şifalar diledi.

Gider, sadece bu tür olayları tekil bir saldırı olarak değil, daha büyük bir bağlam içinde değerlendirmenin önemli olduğunu ifade etti. Siyasetçilerin, ülkenin menfaati için çalıştığını söylemelerine rağmen, bazıları bu tür olaylara prim veren açıklamalarda bulunabiliyor. Bu nedenle, bu tür konuların bütüncül bir yaklaşımla ele alınması gerektiğini vurguladı.

Gider, Türk Devleti'nin her zaman potansiyel saldırılara karşı hazır olduğunu ve gerektiğinde gerekli cevabı verebilecek bir güçte olduğunu söyledi. Ülkenin güvenliği için gerekli önlemlerin alınmaya devam edeceğini belirtti.

Son olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılının yaklaştığını ve bu önemli dönemi "Türkiye Yüzyılı" mottosuyla kutladıklarını söyledi. Ancak, artık cunta anayasalarıyla değil, tamamen sivil bir anayasa ile yönetilmek istediklerini vurguladı. Bu dönemde sivil bir anayasa oluşturacaklarını ve 28. dönemin bu önemli adımıyla anılacağını ifade etti.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir