Çanakkale'de Yatırım Toplantısı Düzenlendi

EKONOMİ 13.10.2023 - 12:37, Güncelleme: 13.10.2023 - 12:37
 

Çanakkale'de Yatırım Toplantısı Düzenlendi

Çanakkale'de Vali İlhami AKTAŞ yönetimindeki toplantıda kritik yatırımlar ve işbirliği gündemde. İl için büyük adımlar atılıyor.

Çanakkale İl Özel İdaresi toplantı salonunda düzenlenen önemli bir toplantıya katılanlar arasında Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı, Bölge Müdürleri, İl Müdürleri ve Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri bulundu. Toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve Vali İlhami AKTAŞ'ın açılış konuşmasıyla devam etti. Vali İlhami AKTAŞ, toplantıdaki konuşmasında Çanakkale ilinin ve bölgenin önemli yatırımlarını vurgulayarak, bu yatırımların ilin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Yatırımcı kurum ve kuruluşların yaptıkları yatırımlar hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme sunumu yaptılar. Toplantının ilimiz açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Vali AKTAŞ, yürütülen projelerin ve çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini ve bu süreçte katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Toplantı, katılımcıların görüş, öneri ve değerlendirmeleriyle sona erdi. Çanakkale'nin geleceği için atılan adımların bu toplantıyla daha da güçlendiği göz önüne alındığında, ilin kalkınmasına büyük katkılar sağlaması bekleniyor. Bu tür toplantılar, ilin ilerlemesi ve büyümesi için önemli bir platform olmaya devam ediyor.  Çanakkale TV
Çanakkale'de Vali İlhami AKTAŞ yönetimindeki toplantıda kritik yatırımlar ve işbirliği gündemde. İl için büyük adımlar atılıyor.

Çanakkale İl Özel İdaresi toplantı salonunda düzenlenen önemli bir toplantıya katılanlar arasında Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı, Bölge Müdürleri, İl Müdürleri ve Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri bulundu. Toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve Vali İlhami AKTAŞ'ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Vali İlhami AKTAŞ, toplantıdaki konuşmasında Çanakkale ilinin ve bölgenin önemli yatırımlarını vurgulayarak, bu yatırımların ilin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Yatırımcı kurum ve kuruluşların yaptıkları yatırımlar hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme sunumu yaptılar.

Toplantının ilimiz açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Vali AKTAŞ, yürütülen projelerin ve çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini ve bu süreçte katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Toplantı, katılımcıların görüş, öneri ve değerlendirmeleriyle sona erdi. Çanakkale'nin geleceği için atılan adımların bu toplantıyla daha da güçlendiği göz önüne alındığında, ilin kalkınmasına büyük katkılar sağlaması bekleniyor. Bu tür toplantılar, ilin ilerlemesi ve büyümesi için önemli bir platform olmaya devam ediyor. 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir