Çanakkale'de Kaçak Göçmen Operasyonu

ASAYİŞ 24.10.2023 - 15:08, Güncelleme: 24.10.2023 - 15:08
 

Çanakkale'de Kaçak Göçmen Operasyonu

Afganistan uyruklu 31 kaçak göçmen ile 4 organizatör, Çanakkale'de jandarma operasyonunda yakalandı. Kaçak göçmen sorununa kararlı mücadele devam ediyor.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak göçmen ve organizatörlere yönelik kararlı operasyonlarını sürdürüyor. Son operasyonları Ayvacık ilçesinde gerçekleştiren ekipler, Afganistan uyruklu 31 kaçak göçmeni ve 4 organizatörü yakalamayı başardı. Operasyon, Ayvacık'ın Küçükkuyu beldesi ve Ahmetçe köyü sahil yolunda gerçekleşti. Ekipler, 35 T 6545, 35 T 6259 ve 35 T 6623 plakalı ticari taksilerle 34 GYS 460 plakalı sivil aracı durdurarak içerisinde bulunan 31 Afganistan uyruklu kaçak göçmen ve organizatörleri A.S., E.Y., S.D. ve O.A.'yı yakaladı. Operasyonun hemen ardından araçlar yediemin otoparkına çekildi. Gözaltına alınan organizatörler, A.S., E.Y., S.D. ve O.A., jandarma birimlerindeki işlemlerine devam ediyor. Yakalanan 31 kaçak göçmen ise jandarma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecek. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, kaçak göçmenler ve bu illegal faaliyetlere karışan organizatörlerle mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Bu son operasyon da bu kararlılığın bir göstergesi olarak kayda geçti.
Afganistan uyruklu 31 kaçak göçmen ile 4 organizatör, Çanakkale'de jandarma operasyonunda yakalandı. Kaçak göçmen sorununa kararlı mücadele devam ediyor.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak göçmen ve organizatörlere yönelik kararlı operasyonlarını sürdürüyor. Son operasyonları Ayvacık ilçesinde gerçekleştiren ekipler, Afganistan uyruklu 31 kaçak göçmeni ve 4 organizatörü yakalamayı başardı.

Operasyon, Ayvacık'ın Küçükkuyu beldesi ve Ahmetçe köyü sahil yolunda gerçekleşti. Ekipler, 35 T 6545, 35 T 6259 ve 35 T 6623 plakalı ticari taksilerle 34 GYS 460 plakalı sivil aracı durdurarak içerisinde bulunan 31 Afganistan uyruklu kaçak göçmen ve organizatörleri A.S., E.Y., S.D. ve O.A.'yı yakaladı. Operasyonun hemen ardından araçlar yediemin otoparkına çekildi.

Gözaltına alınan organizatörler, A.S., E.Y., S.D. ve O.A., jandarma birimlerindeki işlemlerine devam ediyor. Yakalanan 31 kaçak göçmen ise jandarma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecek.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, kaçak göçmenler ve bu illegal faaliyetlere karışan organizatörlerle mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Bu son operasyon da bu kararlılığın bir göstergesi olarak kayda geçti.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir