Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu Toprağa Verildi

24.10.2023 - 15:01, Güncelleme: 24.10.2023 - 15:01
 

Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu Toprağa Verildi

Çanakkale'nin Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetmişti. Muhtar bugün cenaze namazı kılınarak toprağa verildi.

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu, maalesef kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Habere göre, köyde bir akşam saat 19.00 civarında meydana gelen acı olay sonucunda 51 yaşındaki köy muhtarı Sedat Kuloğlu vefat etti. Kuloğlu'nun cenazesi, evine getirildikten sonra helallik alındı. Daha sonra köy camisine götürülen cenaze, öğle namazını takiben ilçe Müftüsü Mustafa Ekin tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrasında köy mezarlığında defnedildi. Cenaze törenine Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Çan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, AK Parti İlçe Başkanı Sadi Yağlı, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin ve Murat Okan, STK Başkanları, Çan Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Şahin, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çan ilçesinin Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu'nun vefatı, köy halkını ve ilçe genelindeki insanları derin bir üzüntüye boğdu. Sedat Kuloğlu'nun ölümü, köyde ve çevresinde sevilen bir figürdü. Uzun yıllar köyün idaresini üstlenen Kuloğlu, herkesin saygı duyduğu bir isimdi.
Çanakkale'nin Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetmişti. Muhtar bugün cenaze namazı kılınarak toprağa verildi.

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu, maalesef kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Habere göre, köyde bir akşam saat 19.00 civarında meydana gelen acı olay sonucunda 51 yaşındaki köy muhtarı Sedat Kuloğlu vefat etti. Kuloğlu'nun cenazesi, evine getirildikten sonra helallik alındı. Daha sonra köy camisine götürülen cenaze, öğle namazını takiben ilçe Müftüsü Mustafa Ekin tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrasında köy mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Çan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, AK Parti İlçe Başkanı Sadi Yağlı, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin ve Murat Okan, STK Başkanları, Çan Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Şahin, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çan ilçesinin Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu'nun vefatı, köy halkını ve ilçe genelindeki insanları derin bir üzüntüye boğdu. Sedat Kuloğlu'nun ölümü, köyde ve çevresinde sevilen bir figürdü. Uzun yıllar köyün idaresini üstlenen Kuloğlu, herkesin saygı duyduğu bir isimdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir