Çanakkale'de İcra Komitesi Seçimi Sonuçları Açıklandı

20.10.2023 - 14:59, Güncelleme: 20.10.2023 - 14:59
 

Çanakkale'de İcra Komitesi Seçimi Sonuçları Açıklandı

TOBB Çanakkale'de İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçim sonuçları açıklandı; İş dünyasında yeni dönem başlıyor!

TOBB Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu'nun İcra Komitesi seçimlerinde önemli bir aşamayı geride bıraktı. İl Kadın Girişimciler Kurulu'na kayıtlı 45 üye, İcra Komitesi için 26 aday arasından 10 asıl ve 10 yedek üyeyi belirlemek üzere oy kullandı. Aynı şekilde İl Genç Girişimciler Kurulu da 2 asıl ve 2 yedek üyeyi belirlemek için oy kullanarak bu demokratik süreci tamamladı. Seçim sonuçlarına göre, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asıl üyeliklerine Ayşe Berna Ergin, İnci Bayram, Göknur Gök Ünal, Pınar Uçman, Derya Hatice Göğüsgeren, Merve Yılmazbaş, Filiz Bahar, Selma Akpınar, Birce Bilici Şimşek, ve Seçil Yavaşoğlu seçildi. Ayrıca, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliklerine Çağrı Savaş ve Mücahit Esin seçildi. TOBB Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi ve seçilen İcra Komitesi üyelerini kutladı. Gönüllülük esasına dayalı bu önemli sorumluluğu üstlenen kadın ve genç girişimcilere teşekkür eden Başkan Semizoğlu, "Girişimcilik kültürünün ilimizdeki kadın ve gençler arasında gelişmesine öncülük edeceklerine inancım sonsuz. Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale İl Kadın Girişimcilerimiz ve Genç Girişimcilerinizin her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi. Bu seçimler, girişimcilik ruhunun yaygınlaştırılması ve iş dünyasında kadın ve gençlerin daha fazla temsil edilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. TOBB Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, bu konuda büyük bir destekçi olarak faaliyetlerine devam edecektir. Çanakkale TV
TOBB Çanakkale'de İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçim sonuçları açıklandı; İş dünyasında yeni dönem başlıyor!

TOBB Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu'nun İcra Komitesi seçimlerinde önemli bir aşamayı geride bıraktı. İl Kadın Girişimciler Kurulu'na kayıtlı 45 üye, İcra Komitesi için 26 aday arasından 10 asıl ve 10 yedek üyeyi belirlemek üzere oy kullandı. Aynı şekilde İl Genç Girişimciler Kurulu da 2 asıl ve 2 yedek üyeyi belirlemek için oy kullanarak bu demokratik süreci tamamladı.

Seçim sonuçlarına göre, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asıl üyeliklerine Ayşe Berna Ergin, İnci Bayram, Göknur Gök Ünal, Pınar Uçman, Derya Hatice Göğüsgeren, Merve Yılmazbaş, Filiz Bahar, Selma Akpınar, Birce Bilici Şimşek, ve Seçil Yavaşoğlu seçildi. Ayrıca, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliklerine Çağrı Savaş ve Mücahit Esin seçildi.

TOBB Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi ve seçilen İcra Komitesi üyelerini kutladı. Gönüllülük esasına dayalı bu önemli sorumluluğu üstlenen kadın ve genç girişimcilere teşekkür eden Başkan Semizoğlu, "Girişimcilik kültürünün ilimizdeki kadın ve gençler arasında gelişmesine öncülük edeceklerine inancım sonsuz. Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale İl Kadın Girişimcilerimiz ve Genç Girişimcilerinizin her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Bu seçimler, girişimcilik ruhunun yaygınlaştırılması ve iş dünyasında kadın ve gençlerin daha fazla temsil edilmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. TOBB Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, bu konuda büyük bir destekçi olarak faaliyetlerine devam edecektir.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir