Belediye'den benzersiz bir proje daha... Gökhan bizzat yerinde inceledi

GÜNDEM 04.10.2023 - 21:45, Güncelleme: 04.10.2023 - 22:07
 

Belediye'den benzersiz bir proje daha... Gökhan bizzat yerinde inceledi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yeni Belediye Binasının duvarlarını süsleyecek kuş heykellerini yerinde incelemek üzere, ekibiyle birlikte Bursa'ya gitti.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kente değer kazandıran çalışmalarını sürdürüyor. Gökhan, son olarak Belediye binasının duvarını süsleyecek turna kuşu heykellerini incelemek üzere ekibiyle birlikte Bursa'ya gitti. Belediyeden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyetimizin 100. yılında Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi meydanına değer katacak olan Atatürk Heykeli çalışmalarını yerinde incelemek üzere Bursa'daydı. Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına, 27 Ekim 2023 Cuma günü açılışı gerçekleşecek olan Atatürk heykelimiz ile belediyemizin duvarını süsleyecek turna kuşlarını incelemek üzere Sanatçı Rıdvan Sevim'in atölyesini ziyaret eden Başkan Gökhan'a, Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin, Destek Hizmetleri Müdürü Meral Harput, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Duygu Albayrak, Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit, Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa İstek ile Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Nurettin Gündoğan da eşlik etti. Heyet, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alırken, Başkan Gökhan da özverili çalışma için sanatçı ve ekibine teşekkürlerini iletti" denildi.  Bu önemli çalışmayı sosyal medya hesabından duyuran Gökhan'a bazı vatandaşların "Elektriksiz sokaklar ne olacak? Trafik sorunu çözüldü mü?' gibi alakasız sorular yönelttiği de görüldü. 
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yeni Belediye Binasının duvarlarını süsleyecek kuş heykellerini yerinde incelemek üzere, ekibiyle birlikte Bursa'ya gitti.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kente değer kazandıran çalışmalarını sürdürüyor. Gökhan, son olarak Belediye binasının duvarını süsleyecek turna kuşu heykellerini incelemek üzere ekibiyle birlikte Bursa'ya gitti.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyetimizin 100. yılında Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi meydanına değer katacak olan Atatürk Heykeli çalışmalarını yerinde incelemek üzere Bursa'daydı. Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına, 27 Ekim 2023 Cuma günü açılışı gerçekleşecek olan Atatürk heykelimiz ile belediyemizin duvarını süsleyecek turna kuşlarını incelemek üzere Sanatçı Rıdvan Sevim'in atölyesini ziyaret eden Başkan Gökhan'a, Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin, Destek Hizmetleri Müdürü Meral Harput, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Duygu Albayrak, Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit, Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa İstek ile Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Nurettin Gündoğan da eşlik etti. Heyet, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alırken, Başkan Gökhan da özverili çalışma için sanatçı ve ekibine teşekkürlerini iletti" denildi. 

Bu önemli çalışmayı sosyal medya hesabından duyuran Gökhan'a bazı vatandaşların "Elektriksiz sokaklar ne olacak? Trafik sorunu çözüldü mü?' gibi alakasız sorular yönelttiği de görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir