Sosyal Sorumluluk Projeleri İçin İş Birliği Toplantısı

04.10.2023 - 14:04, Güncelleme: 04.10.2023 - 14:04
 

Sosyal Sorumluluk Projeleri İçin İş Birliği Toplantısı

ÇOMÜ ve UEDAŞ, sosyal sorumluluk projeleri için güç birliği yapıyor. İleriye dönük adımlar atıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Karabulgu, Müzik ve Sahne Sanatları Dekanı Prof. Dr. Uğur Türkmen, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Öğr. Gör. Ayşegül Göklen ile birlikte, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ziya Yüce, Can Ginyol ve Aygül Kumova gibi önemli katılımcılarla bir araya geldi. Toplantının ana gündemi, sosyal sorumluluk projelerinin geliştirilmesi ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan projelerdi. IV. Otizm ve Müzik Yaz Okulu, Kardeşim Üşümesin ve enerji tasarrufu gibi projelerin ikili iş birlikleri ve ileriye dönük proje çalışmaları üzerine yoğun bir fikir alışverişi gerçekleştirildi. Toplantı, yapılan sunumların ardından katılımcıların bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. Bu önemli toplantının sonuçları, toplumun daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesi için atılan önemli adımların bir yansımasıdır.   Çanakkale TV
ÇOMÜ ve UEDAŞ, sosyal sorumluluk projeleri için güç birliği yapıyor. İleriye dönük adımlar atıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Karabulgu, Müzik ve Sahne Sanatları Dekanı Prof. Dr. Uğur Türkmen, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Öğr. Gör. Ayşegül Göklen ile birlikte, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ziya Yüce, Can Ginyol ve Aygül Kumova gibi önemli katılımcılarla bir araya geldi.

Toplantının ana gündemi, sosyal sorumluluk projelerinin geliştirilmesi ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan projelerdi. IV. Otizm ve Müzik Yaz Okulu, Kardeşim Üşümesin ve enerji tasarrufu gibi projelerin ikili iş birlikleri ve ileriye dönük proje çalışmaları üzerine yoğun bir fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Toplantı, yapılan sunumların ardından katılımcıların bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. Bu önemli toplantının sonuçları, toplumun daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesi için atılan önemli adımların bir yansımasıdır.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir