Çanakkale'de 19. Issız Cuma Hayrı Yapıldı

TURİZM 08.09.2023 - 23:50, Güncelleme: 08.09.2023 - 23:50
 

Çanakkale'de 19. Issız Cuma Hayrı Yapıldı

Çanakkale'de Issız Cuma Hayrı, manevi bir buluşma ve dualarla dolu bir günle kutlandı.

Issız Cuma Hayrı Etkinliği, Çanakkale'nin saygın isimlerini bir araya getirerek gerçekleşti. Eski Bakanlar Sayın Faruk Nafiz ÖZAK ve Sayın Mehmet Cahit TURHAN, Vali İlhami AKTAŞ, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı Sahil Güvenlik Yarbay Ercan ORAN, Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ, Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanı Jandarma Albay Ufuk YETİŞ, Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim TAŞKIN, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep BODUR OKYAY, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman OKYAY, protokol üyeleri ve vatandaşlar, bu özel etkinliğe katıldılar. Issız Cuma Hayrı, Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Hacı İbrahim Bodur tarafından başlatıldı ve bu yıl 19. kez düzenlendi. Etkinlik, Issız Cuma Camii'nde okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif ile başladı. Cuma Namazı sonrasında Vali İlhami AKTAŞ ve Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep BODUR OKYAY, katılımcılara duygusal ve anlamlı konuşmalar yaptılar. Issız Cuma Hayrı etkinliği, dualarla son buldu ve toplumun bir araya gelerek manevi değerlere önem verdiği anlamlı bir gün olarak hatırlanacak. Bu güzel etkinlik, geleneksel olarak devam ederken, katılımcılar arasında güçlü bir dayanışma ve birlik hissi oluşturdu. 
Çanakkale'de Issız Cuma Hayrı, manevi bir buluşma ve dualarla dolu bir günle kutlandı.

Issız Cuma Hayrı Etkinliği, Çanakkale'nin saygın isimlerini bir araya getirerek gerçekleşti. Eski Bakanlar Sayın Faruk Nafiz ÖZAK ve Sayın Mehmet Cahit TURHAN, Vali İlhami AKTAŞ, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı Sahil Güvenlik Yarbay Ercan ORAN, Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ, Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanı Jandarma Albay Ufuk YETİŞ, Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim TAŞKIN, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep BODUR OKYAY, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman OKYAY, protokol üyeleri ve vatandaşlar, bu özel etkinliğe katıldılar.

Issız Cuma Hayrı, Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Hacı İbrahim Bodur tarafından başlatıldı ve bu yıl 19. kez düzenlendi. Etkinlik, Issız Cuma Camii'nde okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif ile başladı. Cuma Namazı sonrasında Vali İlhami AKTAŞ ve Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep BODUR OKYAY, katılımcılara duygusal ve anlamlı konuşmalar yaptılar.

Issız Cuma Hayrı etkinliği, dualarla son buldu ve toplumun bir araya gelerek manevi değerlere önem verdiği anlamlı bir gün olarak hatırlanacak. Bu güzel etkinlik, geleneksel olarak devam ederken, katılımcılar arasında güçlü bir dayanışma ve birlik hissi oluşturdu. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir