109 2
109

Zeynep Bodur Okyay’a bir ödül daha

YAŞAM 28.12.2023 - 20:07, Güncelleme: 28.12.2023 - 20:32
 

Zeynep Bodur Okyay’a bir ödül daha

İş dünyasında liderlik ödülü olarak kabul gören Altın Lider Ödüllerinin üçüncüsü sahiplerini buldu. Türkiye’de 2023 yılının en beğenilen 50 CEO’su arasında Kale Grubu Başkan ve CEO Zeynep Bodur Okyay’da yer aldı.

İş dünyasında tüm paydaşların oylarıyla belirlenen 2023 yılının Altın Liderler CEO’ları düzenlenen tören ile ödüllerine kavuştu. Törenin açılış konuşmaları Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan tarafından yapıldı. 31 Mart - 22 Kasım tarihlerinde gerçekleşen oylama süreci rekor sayıda oy kullanımı ile sonuçlandı. Bu sene 73 bin 882 adet geçerli tekil oy kullanılan yarışmada Türkiye, en beğenilen liderlerini seçti.   Daha kapsayıcı ve teknolojik bir ödüllendirme platformu oluşturma amacı ile C-Level Liderler için sunulan Altın Liderler Ödül Platformuna 2023 yılında bir önceki seneye göre yüzde 60’tan fazla tekil oy ulaştı. ‘Altın Lider Ödülleri’ platformunda son üç yıldır Türkiye genelinden 150 binin üzerinde tekil oy kullanıldı. Türkiye’de iş dünyasında çalışan her bireyin katılabileceği oylamalar 22 Kasım 2023’de sona erdi ve ardından noter huzurunda yapılan değerlendirmeye göre en fazla oy alan liderler, 2023’ün Altın Lideri CEO’ları olarak açıklandı. Kale Grubu Başkanı ve CEO Zeynep Bodur Okyay’da en beğenilen 50 CEO arasında yer aldı. Altın Lider Ödülleri Kurucusu Seda Mızraklı Ferik, 2023 yılın CEO kategorisinde ödül alan tüm Altın liderlerin başarı hikayelerinin yer alacağı “Altın Lider Olmak - Başarının Sırrı” kitabı ve podcast serisi yapılacağını açıkladı. Kitapta iş dünyasının oyları ile seçilen 2023 Altın Lider CEO’ların başarı hikayelerine yer verileceğini aktaran Seda Mızraklı Ferik, kitabın tüm gelirlerinin Milli Eğitim Bakanlığının deprem bölgesinde belirteceği köy ilkokullarına bilgisayar sınıfı kurmak için bağışlanacağını açıkladı.
İş dünyasında liderlik ödülü olarak kabul gören Altın Lider Ödüllerinin üçüncüsü sahiplerini buldu. Türkiye’de 2023 yılının en beğenilen 50 CEO’su arasında Kale Grubu Başkan ve CEO Zeynep Bodur Okyay’da yer aldı.

İş dünyasında tüm paydaşların oylarıyla belirlenen 2023 yılının Altın Liderler CEO’ları düzenlenen tören ile ödüllerine kavuştu. Törenin açılış konuşmaları Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan tarafından yapıldı. 31 Mart - 22 Kasım tarihlerinde gerçekleşen oylama süreci rekor sayıda oy kullanımı ile sonuçlandı. Bu sene 73 bin 882 adet geçerli tekil oy kullanılan yarışmada Türkiye, en beğenilen liderlerini seçti.

 

Daha kapsayıcı ve teknolojik bir ödüllendirme platformu oluşturma amacı ile C-Level Liderler için sunulan Altın Liderler Ödül Platformuna 2023 yılında bir önceki seneye göre yüzde 60’tan fazla tekil oy ulaştı. ‘Altın Lider Ödülleri’ platformunda son üç yıldır Türkiye genelinden 150 binin üzerinde tekil oy kullanıldı. Türkiye’de iş dünyasında çalışan her bireyin katılabileceği oylamalar 22 Kasım 2023’de sona erdi ve ardından noter huzurunda yapılan değerlendirmeye göre en fazla oy alan liderler, 2023’ün Altın Lideri CEO’ları olarak açıklandı. Kale Grubu Başkanı ve CEO Zeynep Bodur Okyay’da en beğenilen 50 CEO arasında yer aldı.

Altın Lider Ödülleri Kurucusu Seda Mızraklı Ferik, 2023 yılın CEO kategorisinde ödül alan tüm Altın liderlerin başarı hikayelerinin yer alacağı “Altın Lider Olmak - Başarının Sırrı” kitabı ve podcast serisi yapılacağını açıkladı. Kitapta iş dünyasının oyları ile seçilen 2023 Altın Lider CEO’ların başarı hikayelerine yer verileceğini aktaran Seda Mızraklı Ferik, kitabın tüm gelirlerinin Milli Eğitim Bakanlığının deprem bölgesinde belirteceği köy ilkokullarına bilgisayar sınıfı kurmak için bağışlanacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir