Yüksel; “Eksikleri biliyoruz, çözümlerimiz hazır”

SİYASET 27.11.2023 - 23:35, Güncelleme: 27.11.2023 - 23:49
 

Yüksel; “Eksikleri biliyoruz, çözümlerimiz hazır”

Çanakkale Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Çanakkale Belediye Başkan aday adayı Esra Yüksel, dün gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından bir açıklama yaptı.

AK Parti Çanakkale Belediye Başkanı aday adayı Esra Yüksel, temayül yoklamasının geniş bir katılımla gerçekleştirildiğini belirterek, “31 Mart Yerel Seçimlerde aday adaylığı teşkilat içi temayül yoklamamızı teşkilatlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Temayül yoklamamızın Çanakkale'mize hayırlı olmasını diliyorum. Katılım sağlayan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Aday adaylığı başvurusunu önceki gün İl Başkanlığına yapan Esra Yüksel, 5 yıllık Belediye Meclis Üyeliği nedeniyle tüm konulara hakim olduğunu vurgulamıştı. Yüksel, “5 yıllık belediye meclis üyeliğimiz ve sözcülüğümüz süresince gösterdiğimiz üzere şehrimizin tüm sorunlarına hakimiz, eksikleri biliyoruz, kusurlu hizmetleri görüyoruz. Çözümlerimiz hazır. Çözüm bulamama çaresizliğine mazeret üretmek için merkezi yönetim ile kavgayı seçenlerin yerine merkezi yönetimin tüm imkanlarını şehrimize sunmak için varız. Bunu yaparken önceliğimiz Çanakkale’mizin huzur ,barış ve hoşgörü ortamıdır.Bunları koruyarak yapacağımız alt ve üst yapı projeleri insanımız odaklı ve insanımız için olacağından değerlidir. Bir kadınım ve bir anneyim. Bir kadının ,bir annenin hizmet aşkıyla yönettiği bir Çanakkale hayal ediyorum. Çünkü yerel yönetimin tüm hizmetlerinin kadın kapsayıcılığına, disiplinine, titizliğine, merhametine ve adaletine ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum” dedi. “Belediyecilik vizyon işidir” Çanakkale’nin ötelenmiş sorunlarını çözmek için aday adayı olduğunu da belirten Yüksel, “Belediyecilik vizyon işidir, proje işidir, gönül işidir. Birikim ve dinamizmi bir araya getirebilme işidir. Tecrübe ile heyecanı buluşturabilme sanatıdır. Ve AK Parti kadrolarının işidir. Tüm birikimimizle, vizyonumuzla, heyecanımızla, liyakat ile şehrimizin tüm sorunlarını çözmek, şimdiye kadar mazeretler ile ötelenmiş, yok sayılmış hizmetleri sunmak için varız” diye konuştu.
Çanakkale Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Çanakkale Belediye Başkan aday adayı Esra Yüksel, dün gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından bir açıklama yaptı.

AK Parti Çanakkale Belediye Başkanı aday adayı Esra Yüksel, temayül yoklamasının geniş bir katılımla gerçekleştirildiğini belirterek, “31 Mart Yerel Seçimlerde aday adaylığı teşkilat içi temayül yoklamamızı teşkilatlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Temayül yoklamamızın Çanakkale'mize hayırlı olmasını diliyorum. Katılım sağlayan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Aday adaylığı başvurusunu önceki gün İl Başkanlığına yapan Esra Yüksel, 5 yıllık Belediye Meclis Üyeliği nedeniyle tüm konulara hakim olduğunu vurgulamıştı. Yüksel, “5 yıllık belediye meclis üyeliğimiz ve sözcülüğümüz süresince gösterdiğimiz üzere şehrimizin tüm sorunlarına hakimiz, eksikleri biliyoruz, kusurlu hizmetleri görüyoruz. Çözümlerimiz hazır. Çözüm bulamama çaresizliğine mazeret üretmek için merkezi yönetim ile kavgayı seçenlerin yerine merkezi yönetimin tüm imkanlarını şehrimize sunmak için varız. Bunu yaparken önceliğimiz Çanakkale’mizin huzur ,barış ve hoşgörü ortamıdır.Bunları koruyarak yapacağımız alt ve üst yapı projeleri insanımız odaklı ve insanımız için olacağından değerlidir. Bir kadınım ve bir anneyim. Bir kadının ,bir annenin hizmet aşkıyla yönettiği bir Çanakkale hayal ediyorum. Çünkü yerel yönetimin tüm hizmetlerinin kadın kapsayıcılığına, disiplinine, titizliğine, merhametine ve adaletine ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum” dedi.

“Belediyecilik vizyon işidir”

Çanakkale’nin ötelenmiş sorunlarını çözmek için aday adayı olduğunu da belirten Yüksel, “Belediyecilik vizyon işidir, proje işidir, gönül işidir. Birikim ve dinamizmi bir araya getirebilme işidir. Tecrübe ile heyecanı buluşturabilme sanatıdır. Ve AK Parti kadrolarının işidir. Tüm birikimimizle, vizyonumuzla, heyecanımızla, liyakat ile şehrimizin tüm sorunlarını çözmek, şimdiye kadar mazeretler ile ötelenmiş, yok sayılmış hizmetleri sunmak için varız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir