Yenice'de Sağlık Memuru Aytaç Tahtalı Toprağa Verildi

03.10.2023 - 13:59, Güncelleme: 03.10.2023 - 13:59
 

Yenice'de Sağlık Memuru Aytaç Tahtalı Toprağa Verildi

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde sağlık memuru Aytaç Tahtalı, ormanlık alanda ölü bulundu, halk büyük üzüntü içinde.

Yenice ilçesinde dün yaşanan trajik olay, Çanakkale'nin gündemini sarsmış durumda. Sağlık memuru Aytaç Tahtalı'nın ölümü, ilçeyi derin bir üzüntüye boğdu. Devlet Hastanesi'nde görev yapan Aytaç Tahtalı, dün panayır yeri mevkii ormanlık alanda ölü olarak bulundu. Vatandaşlar, ormanlık alanda hareketsiz bir şekilde yatan kişiyi fark edince hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından ne yazık ki Aytaç Tahtalı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinin incelemesinin ve savcılık soruşturmasının tamamlanmasının ardından Aytaç Tahtalı'nın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cenaze, Yenice'ye getirilerek Kışlalar mahallesindeki evinde helallik alındı. Öğle namazının ardından Merkez Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazıyla Aytaç Tahtalı, ilçe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, İlçe Emniyet Amiri Emrah Üresin, Yenice Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Semiz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Erkut ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aytaç Tahtalı, Yenice Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yaparken, evli ve 2 çocuk babası olarak biliniyor. Bu acı olay, ilçenin halkını derin bir üzüntüye boğmuş durumda.
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde sağlık memuru Aytaç Tahtalı, ormanlık alanda ölü bulundu, halk büyük üzüntü içinde.

Yenice ilçesinde dün yaşanan trajik olay, Çanakkale'nin gündemini sarsmış durumda. Sağlık memuru Aytaç Tahtalı'nın ölümü, ilçeyi derin bir üzüntüye boğdu.

Devlet Hastanesi'nde görev yapan Aytaç Tahtalı, dün panayır yeri mevkii ormanlık alanda ölü olarak bulundu. Vatandaşlar, ormanlık alanda hareketsiz bir şekilde yatan kişiyi fark edince hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından ne yazık ki Aytaç Tahtalı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerinin incelemesinin ve savcılık soruşturmasının tamamlanmasının ardından Aytaç Tahtalı'nın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cenaze, Yenice'ye getirilerek Kışlalar mahallesindeki evinde helallik alındı.

Öğle namazının ardından Merkez Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazıyla Aytaç Tahtalı, ilçe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, İlçe Emniyet Amiri Emrah Üresin, Yenice Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Semiz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Erkut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aytaç Tahtalı, Yenice Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yaparken, evli ve 2 çocuk babası olarak biliniyor. Bu acı olay, ilçenin halkını derin bir üzüntüye boğmuş durumda.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir