Yenice'de Ormanlık Alanda Sağlık Memuru Ölü Bulundu

02.10.2023 - 13:59, Güncelleme: 02.10.2023 - 13:59
 

Yenice'de Ormanlık Alanda Sağlık Memuru Ölü Bulundu

Yenice'de acı olay: Ormanlık alanda ölü bulunan sağlık memuru Aytaç Tahtalı'nın ölümü soruşturuluyor

Yenice ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, Yenice Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık memuru Aytaç Tahtalı, Panayır Yeri mevkiindeki ormanlık alanda hayatını kaybetti. Vatandaşlar, ormanlık alanda hareketsiz birini görünce hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Aytaç Tahtalı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından, polis ve savcılık incelemeleri başladı ve Tahtalı'nın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Aytaç Tahtalı'nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Bu üzücü olay, Yenice ilçesinde büyük bir üzüntü yaratırken, Aytaç Tahtalı'nın ölüm nedeniyle ilgili detaylar ise adli tıp incelemesi sonucunda netlik kazanacak.
Yenice'de acı olay: Ormanlık alanda ölü bulunan sağlık memuru Aytaç Tahtalı'nın ölümü soruşturuluyor

Yenice ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, Yenice Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık memuru Aytaç Tahtalı, Panayır Yeri mevkiindeki ormanlık alanda hayatını kaybetti. Vatandaşlar, ormanlık alanda hareketsiz birini görünce hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Aytaç Tahtalı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından, polis ve savcılık incelemeleri başladı ve Tahtalı'nın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Aytaç Tahtalı'nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu üzücü olay, Yenice ilçesinde büyük bir üzüntü yaratırken, Aytaç Tahtalı'nın ölüm nedeniyle ilgili detaylar ise adli tıp incelemesi sonucunda netlik kazanacak.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir