Yenice yağmura teslim

YAŞAM 29.11.2023 - 13:08, Güncelleme: 29.11.2023 - 13:11
 

Yenice yağmura teslim

Yenice'de gece boyunca devam eden sağanak yağış, bazı derelerin taşmasına neden oldu. Evlerin bahçeleri sular altında kalırken bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Sağanak yağış, Yenice’yi vurdu. Gece boyunca devam eden yağmur nedeniyle ilçede dereler taştı, yollar su altına kaldı. Bir öğrenci yurdunun bodrum katı da sular altında kaldı. Ekipler, yolları ve öğrenci yurdunu basan suları tahliye etti. Tarım arazileri zarar gördü Etkili olan sağanak yağışla birlikte Yenice ve Kalkım beldesindeki derelerin taşması sonucu tarım arazileri de zarar gördü. Bazı evlerin bahçelerini de su bastı. Göle dönen yollar trafiğe kapatılırken ilçede motosiklet ve scooter kullanımı da yasaklandı.   
Yenice'de gece boyunca devam eden sağanak yağış, bazı derelerin taşmasına neden oldu. Evlerin bahçeleri sular altında kalırken bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Sağanak yağış, Yenice’yi vurdu. Gece boyunca devam eden yağmur nedeniyle ilçede dereler taştı, yollar su altına kaldı. Bir öğrenci yurdunun bodrum katı da sular altında kaldı. Ekipler, yolları ve öğrenci yurdunu basan suları tahliye etti.

Tarım arazileri zarar gördü

Etkili olan sağanak yağışla birlikte Yenice ve Kalkım beldesindeki derelerin taşması sonucu tarım arazileri de zarar gördü. Bazı evlerin bahçelerini de su bastı. Göle dönen yollar trafiğe kapatılırken ilçede motosiklet ve scooter kullanımı da yasaklandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir