Yangının önü alınamıyor

ASAYİŞ 17.07.2023 - 15:05, Güncelleme: 17.07.2023 - 15:11
 

Yangının önü alınamıyor

Dün Kızılkeçili yakınlarında başlayan orman yangınının önü alınamıyor. Alevler, Kayadere- Kurşunlu köyüne kadar dayandı. Yoğun duman Çan yolunda trafiği etkiliyor.

Orman yangınında alevler Kayadere köyü sırtlarına kadar ulaştı. Havadan yapılan müdahalelerde, helikopter ve uçaklar Atikhisar barajından su alarak yangına sorti yapıyor. Kemel köyünün üstlerinde de yangın sürüyor. Yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Söndürme çalışmalarına orman ekiplerinin yanı sıra tüm ilçe itfaiyeleri, resmi ve özel kurum itfaiyeleri ve askeri ekipler de destek veriyor.  Bölgede 60 arazöz, 13 Helikopter, 5 uçak ve 19 su ikmal aracı aralıksız çalışıyor. 
Dün Kızılkeçili yakınlarında başlayan orman yangınının önü alınamıyor. Alevler, Kayadere- Kurşunlu köyüne kadar dayandı. Yoğun duman Çan yolunda trafiği etkiliyor.

Orman yangınında alevler Kayadere köyü sırtlarına kadar ulaştı. Havadan yapılan müdahalelerde, helikopter ve uçaklar Atikhisar barajından su alarak yangına sorti yapıyor.

Kemel köyünün üstlerinde de yangın sürüyor. Yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Söndürme çalışmalarına orman ekiplerinin yanı sıra tüm ilçe itfaiyeleri, resmi ve özel kurum itfaiyeleri ve askeri ekipler de destek veriyor. 
Bölgede 60 arazöz, 13 Helikopter, 5 uçak ve 19 su ikmal aracı aralıksız çalışıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir