Vali İlhami AKTAŞ Yol Çalışmalarını İnceledi

09.10.2023 - 14:20, Güncelleme: 09.10.2023 - 14:20
 

Vali İlhami AKTAŞ Yol Çalışmalarını İnceledi

Vali AKTAŞ, Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol'un güvenli sürüş sağlayacağını vurgulayarak, hizmetlerin vatandaşa en iyi şekilde sunulacağını belirtti.

Vali İlhami AKTAŞ, Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK'ten yol çalışmasıyla ilgili bilgi aldı. İncelemelerin ardından, İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür eden Vali AKTAŞ, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çaba harcadıklarını vurguladı. Aynı zamanda, Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yolun tamamlandığında, vatandaşlara daha güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunulacağını ifade etti. Vali İlhami AKTAŞ, yol yapım çalışmalarının devam edeceğini ve İl Özel İdaresi tarafından hizmetlerin en iyi şekilde sunulması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri V. Muzaffer DAĞLAR, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, Lapseki İl Genel Meclis Üyeleri Halil ÖZER ve Hasan ENGİN ile Kangırlı Köyü Muhtarı Mehmet ÖZGÜN de Vali İlhami AKTAŞ'ın yol yapım çalışmaları incelemesine katılan diğer isimlerdi. Bu çalışmaların, bölge halkına daha iyi bir yaşam standardı sunmak için yapıldığını unutmayalım. Yol çalışmalarıyla birlikte, güvenli ve konforlu ulaşım imkanları artacak, böylece vatandaşlarımız daha rahat seyahat edebilecekler. Vali ve beraberindeki ekip, bu önemli hizmetin yerine getirilmesinde gösterilen çabayı takdir etmektedir. 
Vali AKTAŞ, Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol'un güvenli sürüş sağlayacağını vurgulayarak, hizmetlerin vatandaşa en iyi şekilde sunulacağını belirtti.

Vali İlhami AKTAŞ, Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK'ten yol çalışmasıyla ilgili bilgi aldı. İncelemelerin ardından, İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür eden Vali AKTAŞ, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çaba harcadıklarını vurguladı. Aynı zamanda, Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yolun tamamlandığında, vatandaşlara daha güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunulacağını ifade etti.

Vali İlhami AKTAŞ, yol yapım çalışmalarının devam edeceğini ve İl Özel İdaresi tarafından hizmetlerin en iyi şekilde sunulması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri V. Muzaffer DAĞLAR, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, Lapseki İl Genel Meclis Üyeleri Halil ÖZER ve Hasan ENGİN ile Kangırlı Köyü Muhtarı Mehmet ÖZGÜN de Vali İlhami AKTAŞ'ın yol yapım çalışmaları incelemesine katılan diğer isimlerdi.

Bu çalışmaların, bölge halkına daha iyi bir yaşam standardı sunmak için yapıldığını unutmayalım. Yol çalışmalarıyla birlikte, güvenli ve konforlu ulaşım imkanları artacak, böylece vatandaşlarımız daha rahat seyahat edebilecekler. Vali ve beraberindeki ekip, bu önemli hizmetin yerine getirilmesinde gösterilen çabayı takdir etmektedir. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir