Vali AKTAŞ, MHP İlçe Teşkilatını Ağırladı

04.10.2023 - 14:00, Güncelleme: 04.10.2023 - 14:00
 

Vali AKTAŞ, MHP İlçe Teşkilatını Ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, Vali İlhami AKTAŞ'ı nezaket ziyaretiyle ağırladı. İşbirliği ve başarı temennisinde bulunuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet ÖZEL, başkan yardımcısı Cem BATU ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali İlhami AKTAŞ'ı ziyaret etti. Vali AKTAŞ, konuklarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında Vali İlhami AKTAŞ, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet ÖZEL ve yeni yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ayrıca, yeni yönetime başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bu samimi ziyaret, parti ile yerel yönetim arasındaki işbirliğini ve iletişimi güçlendirmek amacıyla gerçekleşti. Vali AKTAŞ, Milliyetçi Hareket Partisi'ne başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Haberin başında da belirtildiği gibi, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, Vali İlhami AKTAŞ'ı nezaket ziyaretiyle onurlandırdı. Bu tür görüşmeler, yerel yönetim ve siyasi partiler arasındaki diyaloğun önemini vurguluyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, Vali İlhami AKTAŞ'ı nezaket ziyaretiyle ağırladı. İşbirliği ve başarı temennisinde bulunuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet ÖZEL, başkan yardımcısı Cem BATU ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali İlhami AKTAŞ'ı ziyaret etti. Vali AKTAŞ, konuklarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaretleri sırasında Vali İlhami AKTAŞ, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet ÖZEL ve yeni yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ayrıca, yeni yönetime başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bu samimi ziyaret, parti ile yerel yönetim arasındaki işbirliğini ve iletişimi güçlendirmek amacıyla gerçekleşti. Vali AKTAŞ, Milliyetçi Hareket Partisi'ne başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haberin başında da belirtildiği gibi, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, Vali İlhami AKTAŞ'ı nezaket ziyaretiyle onurlandırdı. Bu tür görüşmeler, yerel yönetim ve siyasi partiler arasındaki diyaloğun önemini vurguluyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir