Vali Aktaş, Gazi Ortaokulu'nda Eğitim Değerlendirmesi

17.10.2023 - 14:45, Güncelleme: 17.10.2023 - 14:45
 

Vali Aktaş, Gazi Ortaokulu'nda Eğitim Değerlendirmesi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, eğitimdeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere Gazi Ortaokulu'nu inceledi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, eğitim ve öğretime açılan Gazi Ortaokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz da ziyarette Vali Aktaş'a eşlik etti. Vali Aktaş, Gazi Ortaokulu Müdürü Muhammed Yılmaz ile okulun genel ve eğitim durumu hakkında bilgi almak amacıyla bir süre görüştü. Ardından öğrencilerle yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Vali Aktaş, öğretmenlere ve okul idarecilerine başarılarla dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu. Ayrıca, Gazi Ortaokulu'nun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu okulun Çanakkale için hayırlı olmasını diledi. Vali İlhami Aktaş'ın Gazi Ortaokulu ziyareti, eğitim camiasına ve öğrencilere verdiği destekle takdir topladı. Bu ziyaret, eğitimdeki gelişmeleri yakından takip eden bir yönetici olarak Vali Aktaş'ın duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.  Çanakkale TV
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, eğitimdeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere Gazi Ortaokulu'nu inceledi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, eğitim ve öğretime açılan Gazi Ortaokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz da ziyarette Vali Aktaş'a eşlik etti. Vali Aktaş, Gazi Ortaokulu Müdürü Muhammed Yılmaz ile okulun genel ve eğitim durumu hakkında bilgi almak amacıyla bir süre görüştü.

Ardından öğrencilerle yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Vali Aktaş, öğretmenlere ve okul idarecilerine başarılarla dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu. Ayrıca, Gazi Ortaokulu'nun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu okulun Çanakkale için hayırlı olmasını diledi.

Vali İlhami Aktaş'ın Gazi Ortaokulu ziyareti, eğitim camiasına ve öğrencilere verdiği destekle takdir topladı. Bu ziyaret, eğitimdeki gelişmeleri yakından takip eden bir yönetici olarak Vali Aktaş'ın duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir