Vali Aktaş, 10 Ekim Ruh Sağlığı Günü'nde Sağlık Ekibini Ağırladı

10.10.2023 - 14:13, Güncelleme: 10.10.2023 - 14:13
 

Vali Aktaş, 10 Ekim Ruh Sağlığı Günü'nde Sağlık Ekibini Ağırladı

Vali AKTAŞ, Dünya Ruh Sağlığı Günü'nde İl Sağlık Müdürlüğü Ekibini Ziyaret Ederek Çalışmaları Değerlendirdi.

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı OKAN, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Alp AKÇA, Psikolog Pınar ÖZDEMİR, Hemşire Fatma DEMİR ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ali Anıl YILDIRMAZ, Vali İlhami AKTAŞ'ı ziyaret etti. Vali İlhami AKTAŞ, ziyaret sırasında heyetle bir araya gelerek ruh sağlığı alanında yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı. Vali İlhami AKTAŞ, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü'nün önemine vurgu yaparak, bu özel günün anlamını ve ruh sağlığının önemini vurguladı. Ayrıca, İl Sağlık Müdürlüğü'nün bu önemli günde yürüttüğü çalışmalara ve vatandaşları ruh sağlığı konusunda bilgilendirme çabalarına teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, sağlık personellerinin emeklerine vurgu yaparak, ruh sağlığına dikkat çekmek ve toplumu koruma, tanı ve tedavi konusunda bilgilendirmek amacıyla yapılan çalışmalarda gösterdikleri özveriye teşekkür etti. Ruh sağlığının toplumun genel sağlığı açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Vali AKTAŞ, bu alanda yapılan çalışmaların devam etmesi gerektiğini ifade etti. Toplumun ruh sağlığının korunması ve desteklenmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirtti. Bu ziyaret, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü'nün anlamını daha da derinleştirmiş ve ruh sağlığı konusunda toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağlamıştır. Vali İlhami AKTAŞ, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek bu önemli günü daha da anlamlı kılmıştır.   Çanakkale TV
Vali AKTAŞ, Dünya Ruh Sağlığı Günü'nde İl Sağlık Müdürlüğü Ekibini Ziyaret Ederek Çalışmaları Değerlendirdi.

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı OKAN, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Alp AKÇA, Psikolog Pınar ÖZDEMİR, Hemşire Fatma DEMİR ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ali Anıl YILDIRMAZ, Vali İlhami AKTAŞ'ı ziyaret etti. Vali İlhami AKTAŞ, ziyaret sırasında heyetle bir araya gelerek ruh sağlığı alanında yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü'nün önemine vurgu yaparak, bu özel günün anlamını ve ruh sağlığının önemini vurguladı. Ayrıca, İl Sağlık Müdürlüğü'nün bu önemli günde yürüttüğü çalışmalara ve vatandaşları ruh sağlığı konusunda bilgilendirme çabalarına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, sağlık personellerinin emeklerine vurgu yaparak, ruh sağlığına dikkat çekmek ve toplumu koruma, tanı ve tedavi konusunda bilgilendirmek amacıyla yapılan çalışmalarda gösterdikleri özveriye teşekkür etti.

Ruh sağlığının toplumun genel sağlığı açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Vali AKTAŞ, bu alanda yapılan çalışmaların devam etmesi gerektiğini ifade etti. Toplumun ruh sağlığının korunması ve desteklenmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Bu ziyaret, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü'nün anlamını daha da derinleştirmiş ve ruh sağlığı konusunda toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağlamıştır. Vali İlhami AKTAŞ, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek bu önemli günü daha da anlamlı kılmıştır.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir