Ülgür Gökhan’ın Bitmeyen HDP Aşkı

SİYASET 22.03.2023 - 16:18, Güncelleme: 22.03.2023 - 16:18
 

Ülgür Gökhan’ın Bitmeyen HDP Aşkı

Daha önce PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP barajı geçtiği için pilav dağıtan Ülgür Gökhan yeni bir skandala daha imza attı. “Tercih etseydim dağa çıkardım” diyen Kandilde PKK’lılarla fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Hüda Kaya ile “Bu dönem Öcalan’ı özgürleştirme dönemi” temasıyla yapılan Çanakkale’de ki Nevruz programına katıldı.

Gökhan’a tepkiler ise gecikmedi. AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Ertuğrul Aydın “Hüda Kaya kaybettiği hangi canların anısına yakmış o ateşi?” diyerek “Çanakkale'nin CHP'li belediye başkanı nevruz ateşini HDP’li vekille beraber yakıyor! Madem öyle, cesareti varsa Sn. Ülgür Gökhan cevaplasın; "HDP milletvekili Hüda Kaya kaybettiği hangi canların anısına yakmış o ateşi?!" Eğer bizim ağladığımız canlar, mukaddes şehitlerimiz içinse, hemen iki sokak ilerideki şehitliği de ziyaret edebilirlerdi beraber, tabi yerini biliyorsa” ifadelerini kullandı. 'Öcalan'a Özgürlük' Sözleriyle Coşturdu Çanakkale ile aynı saatlerde ise İstanbul, Ankara ve İzmir'de HDP'nin organize ettiği Nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı.  Terör propagandası HDP'nin Nevruz'u bugün de Diyarbakır'da...  CHP'lilerin de katıldığı programda kalabalığa hitap etmek üzere sahneye HDP'li Ahmet Türk çıktı.  Türk, kalabalığı terör elebaşı 'Öcalan'a özgürlük' sözleriyle coşturdu. Gücümüzü Zayıflatırsak! HDP’li Kaya 14 Mayıs tarihinde programda gerçekleşecek olan seçimlere ilişkin yaptığı değerlendirmelerle de dikkat çekti. Kaya, "14 Mayıs biliyorum, inanıyorum ki, halkımızın dayanışmasıyla, özverisiyle, iradesiyle, tercihiyle, emeğiyle, tarihin çöplüğüne atılıp gidecekler. Ancak, bir ihtimal, eğer rehavete kapılır, birbirimizle çekişir, yok `şu muhalefet` yok `bu muhalefet` dersek, gücümüzü zayıflatırsak, dayanışmamızı hak ettiği şekilde yerine getiremezsek, 14 Mayıs; telafisi olmayan bir Türkiye`nin kapısını açacak. İnanın, eğer farklı bir ihtimal söz konusu olduğunda, gelecek sene bu meydanlarda, tekrar yeni bir Nevruz kutlama imkanını göremeyeceğiz" sözlerine yer verdi. Tercih Etseydim Dağa Çıkardım! HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, geçen 2019 17 Haziran'da TBMM'yaptığı konuşmada, "Tercih etseydim dağa çıkardım ama burayı tercih ettim. İsteseydik dağa gitmeye engel mi vardı? Gidip savaşamaz mıydık?" dedi. Bu sözleri büyük tepki çeken Kaya'nın Kandil'e giderek örgüt elebaşlarıyla görüştüğü ortaya çıktı. PKK Propagandası Yapan Oğlu Çanakkale’de Yakalanmıştı HDP’li Hüda Kaya’nın oğlu Muhammed Cihad Cemre, 2022 Haziran ayında, Kandil'de terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticileriyle yaptığı görüşmelere ilişkin fotoğrafları olduğu ihbarı üzerine Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde gözaltına alınmış adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Daha önce PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP barajı geçtiği için pilav dağıtan Ülgür Gökhan yeni bir skandala daha imza attı. “Tercih etseydim dağa çıkardım” diyen Kandilde PKK’lılarla fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Hüda Kaya ile “Bu dönem Öcalan’ı özgürleştirme dönemi” temasıyla yapılan Çanakkale’de ki Nevruz programına katıldı.

Gökhan’a tepkiler ise gecikmedi. AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Ertuğrul Aydın “ Hüda Kaya kaybettiği hangi canların anısına yakmış o ateşi?” diyerek “Çanakkale'nin CHP'li belediye başkanı nevruz ateşini HDP’li vekille beraber yakıyor!

Madem öyle, cesareti varsa Sn. Ülgür Gökhan cevaplasın; "HDP milletvekili Hüda Kaya kaybettiği hangi canların anısına yakmış o ateşi?!"

Eğer bizim ağladığımız canlar, mukaddes şehitlerimiz içinse, hemen iki sokak ilerideki şehitliği de ziyaret edebilirlerdi beraber, tabi yerini biliyorsa” ifadelerini kullandı.

'Öcalan'a Özgürlük' Sözleriyle Coşturdu

Çanakkale ile aynı saatlerde ise İstanbul, Ankara ve İzmir'de HDP'nin organize ettiği Nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı.  Terör propagandası HDP'nin Nevruz'u bugün de Diyarbakır'da...  CHP'lilerin de katıldığı programda kalabalığa hitap etmek üzere sahneye HDP'li Ahmet Türk çıktı.  Türk, kalabalığı terör elebaşı 'Öcalan'a özgürlük' sözleriyle coşturdu.

Gücümüzü Zayıflatırsak!

HDP’li Kaya 14 Mayıs tarihinde programda gerçekleşecek olan seçimlere ilişkin yaptığı değerlendirmelerle de dikkat çekti. Kaya, "14 Mayıs biliyorum, inanıyorum ki, halkımızın dayanışmasıyla, özverisiyle, iradesiyle, tercihiyle, emeğiyle, tarihin çöplüğüne atılıp gidecekler. Ancak, bir ihtimal, eğer rehavete kapılır, birbirimizle çekişir, yok `şu muhalefet` yok `bu muhalefet` dersek, gücümüzü zayıflatırsak, dayanışmamızı hak ettiği şekilde yerine getiremezsek, 14 Mayıs; telafisi olmayan bir Türkiye`nin kapısını açacak. İnanın, eğer farklı bir ihtimal söz konusu olduğunda, gelecek sene bu meydanlarda, tekrar yeni bir Nevruz kutlama imkanını göremeyeceğiz" sözlerine yer verdi.

Tercih Etseydim Dağa Çıkardım!

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, geçen 2019 17 Haziran'da TBMM'yaptığı konuşmada, "Tercih etseydim dağa çıkardım ama burayı tercih ettim. İsteseydik dağa gitmeye engel mi vardı? Gidip savaşamaz mıydık?" dedi. Bu sözleri büyük tepki çeken Kaya'nın Kandil'e giderek örgüt elebaşlarıyla görüştüğü ortaya çıktı.

PKK Propagandası Yapan Oğlu Çanakkale’de Yakalanmıştı

HDP’li Hüda Kaya’nın oğlu Muhammed Cihad Cemre, 2022 Haziran ayında, Kandil'de terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticileriyle yaptığı görüşmelere ilişkin fotoğrafları olduğu ihbarı üzerine Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde gözaltına alınmış adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir