Ülgür Gökhan ve Doğan Ateş’ten Bülent Turan’a hayırlı olsun ziyareti

SİYASET 13.07.2023 - 00:44, Güncelleme: 13.07.2023 - 00:56
 

Ülgür Gökhan ve Doğan Ateş’ten Bülent Turan’a hayırlı olsun ziyareti

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale heyetini meclisteki makamında ağırladı. Ülgür Gökhan ve Doğan Ateş, yeni görevine hayırlı olsun dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP Çanakkale İl Başkanı Doğan Ateş’i makamında ağırladı. Ziyarette Çanakkale’nin sorunları, projeleri ve gelişimi hakkında fikir teatisinde bulunuldu. Turan, Çanakkale’ye hizmet etmek için ortak akıl ve iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti. Gökhan ve Ateş ise Turan’ın yeni görevine hayırlı olsun dileklerini iletti. Çanakkale’nin menfaatleri doğrultusunda her zaman diyalog ve destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda Turan, Gökhan ve Ateş hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretin samimi ve verimli bir ortamda gerçekleştiği gözlendi. Çanakkale TV
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale heyetini meclisteki makamında ağırladı. Ülgür Gökhan ve Doğan Ateş, yeni görevine hayırlı olsun dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP Çanakkale İl Başkanı Doğan Ateş’i makamında ağırladı. Ziyarette Çanakkale’nin sorunları, projeleri ve gelişimi hakkında fikir teatisinde bulunuldu. Turan, Çanakkale’ye hizmet etmek için ortak akıl ve iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

Gökhan ve Ateş ise Turan’ın yeni görevine hayırlı olsun dileklerini iletti. Çanakkale’nin menfaatleri doğrultusunda her zaman diyalog ve destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda Turan, Gökhan ve Ateş hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretin samimi ve verimli bir ortamda gerçekleştiği gözlendi.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir