109 2
109

Uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalarak hayatını kaybetti

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2024 - 10:57, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:25
 

Uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalarak hayatını kaybetti

Çanakkale’de traktörü ile seyir halindeyken uçuruma yuvarlanan Hüseyin Dağcı, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

  Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Ezine ilçesine bağlı Tavaklı köyü Beşiktepe mevkiinde meydana geldi. 17 AFH 845 plakalı traktör ile Tavaklı köyüne seyir halinde olan Hüseyin Dağcı (62), nedeni belli olmayan bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Hüseyin Dağcı’nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
Çanakkale’de traktörü ile seyir halindeyken uçuruma yuvarlanan Hüseyin Dağcı, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

 

Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Ezine ilçesine bağlı Tavaklı köyü Beşiktepe mevkiinde meydana geldi. 17 AFH 845 plakalı traktör ile Tavaklı köyüne seyir halinde olan Hüseyin Dağcı (62), nedeni belli olmayan bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Hüseyin Dağcı’nın hayatını kaybettiği tespit edildi.


Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir