Tuzla Belediyesi Yangınla Mücadelede Çanakkale'nin Yanında

GÜNDEM 24.08.2023 - 00:40, Güncelleme: 24.08.2023 - 00:51
 

Tuzla Belediyesi Yangınla Mücadelede Çanakkale'nin Yanında

Tuzla Belediyesi ekipleri, Çanakkale'deki orman yangınına katılarak, yoğun çaba ve koordinasyonla kontrol altına alma çalışmalarına destek verdi.

Tuzla Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri, Çanakkale'nin Damyeri mevkiinde Salı günü öğleden sonra başlayan orman yangınıyla mücadele kapsamında yoğun çaba harcıyor. Hem havadan hem de karadan yürütülen çalışmalar, yangının kontrol altına alınması için aralıksız sürdürülüyor. Yangının hızla yayılmasına karşı tüm imkanların seferber edildiği bu mücadelede Tuzla Belediyesi de etkin bir rol üstleniyor. Ekipler, 2 kurtarma aracı, 2 su tankeri ve 9 personelle yangını kontrol altına alma operasyonuna katıldı. Tuzla’dan hareket eden Sivil Savunma Ekipleri, dün itibariyle Yağcılar Köyü Mevkii'nde yoğun bir çaba içine girdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çanakkale’deki ekiplerimiz büyük bir özveriyle görev yapıyor. Yangının en kısa sürede söndürülmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu zorlu süreçte dualarınızı eksik etmeyin" şeklinde ifadelerde bulundu. Orman yangınıyla mücadelede ekiplerin gösterdiği kararlılık ve koordinasyon, yangının kontrol altına alınmasında kritik bir rol oynuyor. Tuzla Belediyesi'nin de katkısıyla bölgedeki yangın söndürme çabalarının başarılı olması için tüm Türkiye'nin duaları ve destekleri birleşiyor.
Tuzla Belediyesi ekipleri, Çanakkale'deki orman yangınına katılarak, yoğun çaba ve koordinasyonla kontrol altına alma çalışmalarına destek verdi.

Tuzla Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri, Çanakkale'nin Damyeri mevkiinde Salı günü öğleden sonra başlayan orman yangınıyla mücadele kapsamında yoğun çaba harcıyor. Hem havadan hem de karadan yürütülen çalışmalar, yangının kontrol altına alınması için aralıksız sürdürülüyor.

Yangının hızla yayılmasına karşı tüm imkanların seferber edildiği bu mücadelede Tuzla Belediyesi de etkin bir rol üstleniyor. Ekipler, 2 kurtarma aracı, 2 su tankeri ve 9 personelle yangını kontrol altına alma operasyonuna katıldı. Tuzla’dan hareket eden Sivil Savunma Ekipleri, dün itibariyle Yağcılar Köyü Mevkii'nde yoğun bir çaba içine girdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çanakkale’deki ekiplerimiz büyük bir özveriyle görev yapıyor. Yangının en kısa sürede söndürülmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu zorlu süreçte dualarınızı eksik etmeyin" şeklinde ifadelerde bulundu.

Orman yangınıyla mücadelede ekiplerin gösterdiği kararlılık ve koordinasyon, yangının kontrol altına alınmasında kritik bir rol oynuyor. Tuzla Belediyesi'nin de katkısıyla bölgedeki yangın söndürme çabalarının başarılı olması için tüm Türkiye'nin duaları ve destekleri birleşiyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir