Türkiye'yi Bekleyen Sıcak Günler; Eyyam-I Bahur Yaklaşıyor!

EKONOMİ 01.08.2023 - 00:57, Güncelleme: 01.08.2023 - 00:57
 

Türkiye'yi Bekleyen Sıcak Günler; Eyyam-I Bahur Yaklaşıyor!

Türkiye, çarşamba gününden itibaren "Eyyam-ı Bahur"un etkisine giriyor! Çöl, cehennem ve Afrika sıcaklarıyla güney ve batı bölgeleri kavrulacak.

Türkiye, çarşamba gününden itibaren eyyam-ı bahurun etkisine girecek ve yaz mevsiminin en sıcak günlerini yaşayacak. Eyyam-ı bahur, çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da bilinir ve özellikle Türkiye'nin güney ve batı bölgelerini etkisi altına alacak. Her yıl temmuz ayının sonu ile ağustos ayının başında gerçekleşen eyyam-ı bahur, adeta bir fırın sıcaklığına dönüşerek ülkenin bazı bölgelerini tam anlamıyla kavuruyor. Özellikle güney ve batı bölgeleri, bu kavurucu sıcakların en yoğun şekilde hissedileceği yerler arasında olacak. Yerini "çöl sıcakları", "cehennem sıcakları" ve "Afrika sıcakları" gibi korkutucu ifadelere bırakan eyyam-ı bahur, vatandaşları serinlemek için alternatif yöntemler aramaya yönlendiriyor. Sıcaktan korunmak adına önlemlerin alınması ve su tüketiminin artırılması da öneriler arasında bulunuyor.  Çanakkale TV
Türkiye, çarşamba gününden itibaren "Eyyam-ı Bahur"un etkisine giriyor! Çöl, cehennem ve Afrika sıcaklarıyla güney ve batı bölgeleri kavrulacak.

Türkiye, çarşamba gününden itibaren eyyam-ı bahurun etkisine girecek ve yaz mevsiminin en sıcak günlerini yaşayacak. Eyyam-ı bahur, çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da bilinir ve özellikle Türkiye'nin güney ve batı bölgelerini etkisi altına alacak.

Her yıl temmuz ayının sonu ile ağustos ayının başında gerçekleşen eyyam-ı bahur, adeta bir fırın sıcaklığına dönüşerek ülkenin bazı bölgelerini tam anlamıyla kavuruyor. Özellikle güney ve batı bölgeleri, bu kavurucu sıcakların en yoğun şekilde hissedileceği yerler arasında olacak.

Yerini "çöl sıcakları", "cehennem sıcakları" ve "Afrika sıcakları" gibi korkutucu ifadelere bırakan eyyam-ı bahur, vatandaşları serinlemek için alternatif yöntemler aramaya yönlendiriyor. Sıcaktan korunmak adına önlemlerin alınması ve su tüketiminin artırılması da öneriler arasında bulunuyor. 

Çanakkale TV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir