Truva Atı ve Saat Kulesi Çocukluk Kanseri Farkındalığına Işık Tutuyor

SAĞLIK 07.11.2023 - 17:38, Güncelleme: 07.11.2023 - 17:38
 

Truva Atı ve Saat Kulesi Çocukluk Kanseri Farkındalığına Işık Tutuyor

Çanakkale'nin sembolleri, Truva Atı ve Saat Kulesi, turuncu ışıkla parlayarak çocukluk çağı kanserine dikkat çekiyor. Kent, farkındalıkla aydınlanıyor.

Çanakkale Belediyesi, önemli bir farkındalık çalışmasına destek vererek çocukluk çağı kanseri konusunda bilinci artırmayı hedefliyor. Kentin sembollerinden Truva Atı ve Saat Kulesi, Uluslararası Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı'nda, LÖSEV'in öncülüğünde gerçekleştirilen bilinçlendirme faaliyetine katkı sunmak amacıyla turuncu renkle aydınlatıldı. Çanakkale Belediyesi, 2-8 Kasım tarihleri arasında kutlanan Lösemili Çocuklar Haftası'nda, çocukluk çağı kanseriyle mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak adına önemli bir adım attı. Bu önemli haftada, kentin sembolleri olan Truva Atı ve Saat Kulesi, çocukluk çağı kanseri gerçeğine dikkat çekmek ve hayat kurtaran araştırmaların önemini vurgulamak amacıyla turuncu ışıkla aydınlatıldı. Çocukluk çağı kanseri, toplumda farkındalık yaratılması gereken önemli bir konudur. Çanakkale Belediyesi, bu bilinçlendirme çalışmaları kapsamında, kentin sembollerini kullanarak büyük bir destek ve duyarlılık örneği sergiliyor. Truva Atı ve Saat Kulesi, bu özel ayda turuncu renkle ışıklandırılarak, çocukluk çağı kanseriyle mücadelede toplumsal bilinci artırmayı amaçlayan bu anlamlı projeye destek veriyor. Böylesine önemli bir konuda toplumsal duyarlılığı artırmak, kanserle mücadelede araştırmaların ve tedavilerin geliştirilmesine katkı sağlayabilir. Çanakkale Belediyesi'nin bu tür farkındalık çalışmalarına destek vererek kent sembollerini kullanması, çocukluk çağı kanseri konusunda toplumda bilinç oluşturma adına önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Truva Atı ve Saat Kulesi, turuncu ışık altında, bu önemli konuya dikkat çekerek, insanları bilinçlendirmeyi hedefliyor.
Çanakkale'nin sembolleri, Truva Atı ve Saat Kulesi, turuncu ışıkla parlayarak çocukluk çağı kanserine dikkat çekiyor. Kent, farkındalıkla aydınlanıyor.

Çanakkale Belediyesi, önemli bir farkındalık çalışmasına destek vererek çocukluk çağı kanseri konusunda bilinci artırmayı hedefliyor. Kentin sembollerinden Truva Atı ve Saat Kulesi, Uluslararası Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı'nda, LÖSEV'in öncülüğünde gerçekleştirilen bilinçlendirme faaliyetine katkı sunmak amacıyla turuncu renkle aydınlatıldı.

Çanakkale Belediyesi, 2-8 Kasım tarihleri arasında kutlanan Lösemili Çocuklar Haftası'nda, çocukluk çağı kanseriyle mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak adına önemli bir adım attı. Bu önemli haftada, kentin sembolleri olan Truva Atı ve Saat Kulesi, çocukluk çağı kanseri gerçeğine dikkat çekmek ve hayat kurtaran araştırmaların önemini vurgulamak amacıyla turuncu ışıkla aydınlatıldı.

Çocukluk çağı kanseri, toplumda farkındalık yaratılması gereken önemli bir konudur. Çanakkale Belediyesi, bu bilinçlendirme çalışmaları kapsamında, kentin sembollerini kullanarak büyük bir destek ve duyarlılık örneği sergiliyor. Truva Atı ve Saat Kulesi, bu özel ayda turuncu renkle ışıklandırılarak, çocukluk çağı kanseriyle mücadelede toplumsal bilinci artırmayı amaçlayan bu anlamlı projeye destek veriyor.

Böylesine önemli bir konuda toplumsal duyarlılığı artırmak, kanserle mücadelede araştırmaların ve tedavilerin geliştirilmesine katkı sağlayabilir. Çanakkale Belediyesi'nin bu tür farkındalık çalışmalarına destek vererek kent sembollerini kullanması, çocukluk çağı kanseri konusunda toplumda bilinç oluşturma adına önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Truva Atı ve Saat Kulesi, turuncu ışık altında, bu önemli konuya dikkat çekerek, insanları bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir