TOBB Çanakkale'de Genç Girişimciler İçin Yeni Vizyon ve Görev Dağılımı

EKONOMİ 31.10.2023 - 15:22, Güncelleme: 31.10.2023 - 15:22
 

TOBB Çanakkale'de Genç Girişimciler İçin Yeni Vizyon ve Görev Dağılımı

Çanakkale Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu, yeni dönem için liderlik atadı ve hedefler belirledi.

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, 30 Ekim 2023 tarihinde Çanakkale Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirdiği seçimli toplantı ile yeni dönem için görev dağılımını belirledi. Toplantıya, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, İcra Komitesi üyeleri Yunus Sevim, Cem Öner, Çağrı Savaş, Doğan Deniz, Emir Üstün, Emrah Kuru, Emre Yılmaz, Mücahit Esin, Seçkin Sezer, Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver ve Genç Girişimciler Kurulu Koordinatörü Gözde Kartal katıldı. Yapılan oylamada, Emrah Kuru TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı'na seçildi. Başkan Yardımcılıklarına ise Cem Öner ve Emir Üstün getirildi. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni seçilen başkan ve yardımcılarını tebrik ederek, TOBB bünyesindeki Genç Girişimciler Kurulu'nun genç girişimciliği destekleyen politikaları geliştirdiğini ve bu konuda katkı sağladığını vurguladı. Başkan Deniz, genç girişimcilere destek olma çabalarının devam edeceğini belirterek, yeni dönemde büyük organizasyonlara imza atacaklarını dile getirdi. Ayrıca, Kurul üyelerine Genç Girişimciler Kurulu'nun hedefleri ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Çalışma Usul ve Esasları hakkında bilgiler aktardı. Seçilen İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru ise göreve seçilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, genç girişimcilerin yeteneklerini geliştirmek ve girişimcilik kültürünü desteklemek adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Bu yeni dönemin ilimizdeki genç girişimciler için olumlu gelişmelere vesile olmasını temenni ettiğini vurgulayan Kuru, heyecanla yeni döneme başlamayı beklediklerini ifade etti.
Çanakkale Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu, yeni dönem için liderlik atadı ve hedefler belirledi.

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, 30 Ekim 2023 tarihinde Çanakkale Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirdiği seçimli toplantı ile yeni dönem için görev dağılımını belirledi.

Toplantıya, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, İcra Komitesi üyeleri Yunus Sevim, Cem Öner, Çağrı Savaş, Doğan Deniz, Emir Üstün, Emrah Kuru, Emre Yılmaz, Mücahit Esin, Seçkin Sezer, Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver ve Genç Girişimciler Kurulu Koordinatörü Gözde Kartal katıldı.

Yapılan oylamada, Emrah Kuru TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı'na seçildi. Başkan Yardımcılıklarına ise Cem Öner ve Emir Üstün getirildi.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni seçilen başkan ve yardımcılarını tebrik ederek, TOBB bünyesindeki Genç Girişimciler Kurulu'nun genç girişimciliği destekleyen politikaları geliştirdiğini ve bu konuda katkı sağladığını vurguladı.

Başkan Deniz, genç girişimcilere destek olma çabalarının devam edeceğini belirterek, yeni dönemde büyük organizasyonlara imza atacaklarını dile getirdi. Ayrıca, Kurul üyelerine Genç Girişimciler Kurulu'nun hedefleri ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Çalışma Usul ve Esasları hakkında bilgiler aktardı.

Seçilen İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru ise göreve seçilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, genç girişimcilerin yeteneklerini geliştirmek ve girişimcilik kültürünü desteklemek adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Bu yeni dönemin ilimizdeki genç girişimciler için olumlu gelişmelere vesile olmasını temenni ettiğini vurgulayan Kuru, heyecanla yeni döneme başlamayı beklediklerini ifade etti.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir