Ticaret Odaları İş Birliği, Biga'nın Coğrafi Ürünlerine Destek

EKONOMİ 03.11.2023 - 16:44, Güncelleme: 03.11.2023 - 16:44
 

Ticaret Odaları İş Birliği, Biga'nın Coğrafi Ürünlerine Destek

Biga Ticaret Odası, bölge ticaret odalarını ağırlayarak coğrafi işaretli ürünlerine destek sağladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır ve 9. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı ile Markalaşma Komisyonu Başkanı Çağdaş Bağmeşli, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz'ı ve Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula'yı ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında, Batu Patent’in Manisa Şubesi'nin açılışını yapacak olan Çağdaş Bağmeşli'nin ortaklarından olduğu bir ziyaret gerçekleştirildi; yeni şubenin faaliyete geçmesi dileklerinde bulunuldu. Ziyaretler sırasında her iki odanın temsilcileri arasında fikir alışverişi yapıldı. Biga'nın coğrafi işaretli ürünleri hediye edilerek bu ürünlerin tanıtımına katkıda bulunuldu. Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, "Biga'mız için faydalı olmaya ve şehrin ikinci yüzyıl planlama sürecine her fikri dikkate alarak katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Kazanan her zaman Biga'mız olacak," ifadelerine yer verildi. Bu ziyaretler, bölge ticaret odaları arasında iş birliği ve dayanışmayı artırmayı amaçlayarak Biga şehrinin potansiyelini ve coğrafi işaretli ürünlerini tanıtarak genişletmeyi hedefliyor.
Biga Ticaret Odası, bölge ticaret odalarını ağırlayarak coğrafi işaretli ürünlerine destek sağladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır ve 9. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı ile Markalaşma Komisyonu Başkanı Çağdaş Bağmeşli, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz'ı ve Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula'yı ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında, Batu Patent’in Manisa Şubesi'nin açılışını yapacak olan Çağdaş Bağmeşli'nin ortaklarından olduğu bir ziyaret gerçekleştirildi; yeni şubenin faaliyete geçmesi dileklerinde bulunuldu.

Ziyaretler sırasında her iki odanın temsilcileri arasında fikir alışverişi yapıldı. Biga'nın coğrafi işaretli ürünleri hediye edilerek bu ürünlerin tanıtımına katkıda bulunuldu. Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, "Biga'mız için faydalı olmaya ve şehrin ikinci yüzyıl planlama sürecine her fikri dikkate alarak katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Kazanan her zaman Biga'mız olacak," ifadelerine yer verildi.

Bu ziyaretler, bölge ticaret odaları arasında iş birliği ve dayanışmayı artırmayı amaçlayarak Biga şehrinin potansiyelini ve coğrafi işaretli ürünlerini tanıtarak genişletmeyi hedefliyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir