109 2
109

Tarıma Destek İçin Sera Naylonu Dağıtımı Yapıldı

TARIM 15.09.2023 - 11:38, Güncelleme: 15.09.2023 - 11:38
 

Tarıma Destek İçin Sera Naylonu Dağıtımı Yapıldı

Vali, İl Tarım Müdürü ve çiftçilerin katıldığı etkinlikte, 119 üreticiye 63.110 kg sera naylonu dağıtıldı, tarıma büyük destek!

Vali İlhami AKTAŞ, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, Kumkale Muhtarı V. Halil MEYDAN, İl genel Meclis üyeleri, muhtarlar ve çiftçilerin katıldığı önemli bir etkinlikte buluştular. Sera naylonu dağıtım programı, Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ'ın açılış konuşmasıyla başladı. Erdem KARADAĞ'ın konuşmasının ardından, "Seralar Örtülsün, Üretim Şahlansın" projesi çerçevesinde 119 üreticiye toplamda 63.110 kg sera naylonu dağıtıldı. Bu naylonlar, çiftçilerin seralarını daha verimli bir şekilde kaplamalarına yardımcı olacak. Vali İlhami AKTAŞ, Seralar Kaplansın, Üretim Şahlansın projesinin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm personele teşekkürlerini iletti. Ayrıca, bu projenin çiftçilere ve üreticilere bereketli bir ürün sezonu getirmesini temenni etti. Seralar Kaplansın, Üretim Şahlansın projesi, tarım sektörünün gelişimine önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor. Katılımcılar, bu etkinlikle tarımın ve üretimin desteklenmesine yönelik bir adım daha atıldığını görmekten memnuniyet duydu.   
Vali, İl Tarım Müdürü ve çiftçilerin katıldığı etkinlikte, 119 üreticiye 63.110 kg sera naylonu dağıtıldı, tarıma büyük destek!

Vali İlhami AKTAŞ, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, Kumkale Muhtarı V. Halil MEYDAN, İl genel Meclis üyeleri, muhtarlar ve çiftçilerin katıldığı önemli bir etkinlikte buluştular. Sera naylonu dağıtım programı, Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Erdem KARADAĞ'ın konuşmasının ardından, "Seralar Örtülsün, Üretim Şahlansın" projesi çerçevesinde 119 üreticiye toplamda 63.110 kg sera naylonu dağıtıldı. Bu naylonlar, çiftçilerin seralarını daha verimli bir şekilde kaplamalarına yardımcı olacak.

Vali İlhami AKTAŞ, Seralar Kaplansın, Üretim Şahlansın projesinin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm personele teşekkürlerini iletti. Ayrıca, bu projenin çiftçilere ve üreticilere bereketli bir ürün sezonu getirmesini temenni etti.

Seralar Kaplansın, Üretim Şahlansın projesi, tarım sektörünün gelişimine önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor. Katılımcılar, bu etkinlikle tarımın ve üretimin desteklenmesine yönelik bir adım daha atıldığını görmekten memnuniyet duydu. 

 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir