109 2
109

Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ'a Veda Yemeği

25.09.2023 - 12:43, Güncelleme: 25.09.2023 - 12:43
 

Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ'a Veda Yemeği

Çanakkale'nin saygın isimleri, Erdem KARADAĞ'a veda yemeğinde buluştu. Duygusal bir ayrılık yemeği gerçekleşti.

Mersin'e atanmış olan Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ için Kolin Otel'de düzenlenen veda yemeği büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Programa, Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ 27. Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, birçok kurum müdürü ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli de katılım gösterdi. Vali İlhami AKTAŞ, Erdem KARADAĞ'ın Çanakkale İlimizdeki çalışmaları ve özverili gayretleri için tebriklerini ileterek, başarı belgesini takdim etti. Aynı zamanda yeni görev yerinde de başarılar diledi. Bu özel günde bir araya gelen katılımcılar, Erdem KARADAĞ'a yeni görevinde başarılar dilediler. Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ ise duygusal bir veda konuşması yaparak, Çanakkale'deki çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti ve yeni görevine hazır olduğunu belirtti. Tüm katılımcılar, bu anlamlı günde bir araya gelerek, Erdem KARADAĞ'a yeni görevinde başarılar dilediler. Vedalaşmaların ardından gece hoş bir atmosferde sona erdi.   Çanakkale TV
Çanakkale'nin saygın isimleri, Erdem KARADAĞ'a veda yemeğinde buluştu. Duygusal bir ayrılık yemeği gerçekleşti.

Mersin'e atanmış olan Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ için Kolin Otel'de düzenlenen veda yemeği büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Programa, Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ 27. Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, birçok kurum müdürü ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli de katılım gösterdi.

Vali İlhami AKTAŞ, Erdem KARADAĞ'ın Çanakkale İlimizdeki çalışmaları ve özverili gayretleri için tebriklerini ileterek, başarı belgesini takdim etti. Aynı zamanda yeni görev yerinde de başarılar diledi.

Bu özel günde bir araya gelen katılımcılar, Erdem KARADAĞ'a yeni görevinde başarılar dilediler. Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ ise duygusal bir veda konuşması yaparak, Çanakkale'deki çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti ve yeni görevine hazır olduğunu belirtti.

Tüm katılımcılar, bu anlamlı günde bir araya gelerek, Erdem KARADAĞ'a yeni görevinde başarılar dilediler. Vedalaşmaların ardından gece hoş bir atmosferde sona erdi.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir