109 2
109

Talat Göktepe Anısına Orman Şehitlerimizi Anma Töreni Düzenlendi

27.07.2023 - 00:09, Güncelleme: 27.07.2023 - 00:09
 

Talat Göktepe Anısına Orman Şehitlerimizi Anma Töreni Düzenlendi

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü, Şehit Talat Göktepe'nin anısına 29 yıl önceki orman yangınında hayatını kaybedenleri anma töreni düzenledi.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü, 25 Temmuz 1994 tarihinde başlayan ve 57 saat süren Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkındaki Orman Yangınında Şehit düşen, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Talat Göktepe anısına anma töreni düzenledi. Bu özel törene, Bölge Müdürlüğü yönetimi ve Çanakkale Bisiklet Platformu da katıldı. Törende duygusal bir konuşma yapan Bölge Müdürü Enver Demirci, Çanakkale Şehitlerinin bu topraklardaki ormanları korumak uğruna canlarını verdiğini vurguladı. Yangınlardan zarar görmemesi için Orman Genel Müdürlüğü olarak bugüne kadar 136 çalışanlarını şehit verdiklerini belirtti. Meslek büyüğü Talat Göktepe'nin orman yangınıyla mücadele ederken kaybedildiği acı hatırasını yâd etti. Enver Demirci'nin konuşmasında özellikle vurguladığı nokta, tüm canlıların yaşam alanı olan ormanların yanmaması için hayatını veren 136 Orman Şehidi ve tüm Şehitlerin anısına rahmet ve minnetle selam göndermekti. Bu değerli törende Bölge Müdürlüğü'nü yalnız bırakmayan Çanakkale Bisiklet Platformuna da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü, Şehit Talat Göktepe'nin anısına 29 yıl önceki orman yangınında hayatını kaybedenleri anma töreni düzenledi.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü, 25 Temmuz 1994 tarihinde başlayan ve 57 saat süren Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkındaki Orman Yangınında Şehit düşen, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Talat Göktepe anısına anma töreni düzenledi. Bu özel törene, Bölge Müdürlüğü yönetimi ve Çanakkale Bisiklet Platformu da katıldı.

Törende duygusal bir konuşma yapan Bölge Müdürü Enver Demirci, Çanakkale Şehitlerinin bu topraklardaki ormanları korumak uğruna canlarını verdiğini vurguladı. Yangınlardan zarar görmemesi için Orman Genel Müdürlüğü olarak bugüne kadar 136 çalışanlarını şehit verdiklerini belirtti. Meslek büyüğü Talat Göktepe'nin orman yangınıyla mücadele ederken kaybedildiği acı hatırasını yâd etti.

Enver Demirci'nin konuşmasında özellikle vurguladığı nokta, tüm canlıların yaşam alanı olan ormanların yanmaması için hayatını veren 136 Orman Şehidi ve tüm Şehitlerin anısına rahmet ve minnetle selam göndermekti. Bu değerli törende Bölge Müdürlüğü'nü yalnız bırakmayan Çanakkale Bisiklet Platformuna da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir