Şüphelileri darp eden 2 polisten biri tutuklandı

ASAYİŞ 11.06.2024 - 23:36, Güncelleme: 11.06.2024 - 23:44
 

Şüphelileri darp eden 2 polisten biri tutuklandı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, kazaya karışıp kaçan ve dur ihtarına uymayan araçta bulunan 2 kişiye orantısız güç uygulayan polisler açığa alındı. Mahkemeye sevk edilen polislerden birisi tutuklandı.

  Çanakkale’nin Çan ilçesinde, bir trafik kazasına karışan ardından da polisin dur ihtarına uymayarak olay yerinden ayrılan araçta bulunan iki kişi, iddiaya göre kovalamaca sonucu yakalandı. Polisler, araçtan indirdikleri kişilere, karşı koymamalarına rağmen orantısız güç uygulayarak darp etti. Vatandaşlarca görüntülenen olayın ardından, iki polis açığa alındı.   Çanakkale Valiliği, olayın ardından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “11.06.2024 Salı günü 00:30 sıralarında Çan ilçemizde meydana gelen bir trafik kazasına karışan ve olay yerinden kaçan şahısların yakalanması sırasında görevli ekiplerimizin yaptığı davranış hiçbir biçimde kabul edilemez. Bu tutumları nedeniyle görevli 2 polis memuru derhal görevden uzaklaştırılmış ve haklarında adli ve idari işlem başlatılmıştır. Çıkarıldıkları mahkemece polis memurlarından biri tutuklanmış diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.   https://youtube.com/shorts/hB77fOmNWHo?si=cpN9YJsYuz1ViOgF
Çanakkale’nin Çan ilçesinde, kazaya karışıp kaçan ve dur ihtarına uymayan araçta bulunan 2 kişiye orantısız güç uygulayan polisler açığa alındı. Mahkemeye sevk edilen polislerden birisi tutuklandı.

 

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, bir trafik kazasına karışan ardından da polisin dur ihtarına uymayarak olay yerinden ayrılan araçta bulunan iki kişi, iddiaya göre kovalamaca sonucu yakalandı. Polisler, araçtan indirdikleri kişilere, karşı koymamalarına rağmen orantısız güç uygulayarak darp etti. Vatandaşlarca görüntülenen olayın ardından, iki polis açığa alındı.

 

Çanakkale Valiliği, olayın ardından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “11.06.2024 Salı günü 00:30 sıralarında Çan ilçemizde meydana gelen bir trafik kazasına karışan ve olay yerinden kaçan şahısların yakalanması sırasında görevli ekiplerimizin yaptığı davranış hiçbir biçimde kabul edilemez. Bu tutumları nedeniyle görevli 2 polis memuru derhal görevden uzaklaştırılmış ve haklarında adli ve idari işlem başlatılmıştır. Çıkarıldıkları mahkemece polis memurlarından biri tutuklanmış diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

 

https://youtube.com/shorts/hB77fOmNWHo?si=cpN9YJsYuz1ViOgF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir