109 2
109

Süper kupa iptal edildi! Takımlarımız yurda dönüyor

SPOR 29.12.2023 - 21:04, Güncelleme: 29.12.2023 - 21:04
 

Süper kupa iptal edildi! Takımlarımız yurda dönüyor

Suudi yetkililer, Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Mustafa Kemal Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkılmasına izin vermeyince iki takım da sahaya çıkmayı reddetti. Kupa finali iptal oldu.

Gün içerisinde bir çok tartışmaya konu olan süper kupa finali iptal oldu. Ev sahibi ülke, Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcuların ısınmaya Atatürk tişörtleriyle çıkmasına ve Galatasaray’ın 100. Yıl anısına yaptırdığı maç formasında bulunan Atatürk imzasına izin vermedi. Futbolcuların, sahaya normal formalarla çıkmalarını istedi. Maç öncesi ısınmak üzere stada gelmiş olan Galatasaray kafilesi, forma ve tişört değişikliğini kabul etmeyerek staddan ayrılıp kamp yaptıkları otele geçti. Ev sahibi ülke, Fenerbahçe’nin maçtan önce açmak istediği “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” yazılı afişe de izin vermeyince sarı lacivertli takım da stada gitmedi. İki kulübün başkanları ile TFF arasında yapılan toplantıdan da bir sonuç çıkmayınca, iki takım maça çıkmama kararı aldı. Takımlarımız maça çıkmama kararı aldı. Her iki takımımız da yurda dönüyor.
Suudi yetkililer, Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Mustafa Kemal Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkılmasına izin vermeyince iki takım da sahaya çıkmayı reddetti. Kupa finali iptal oldu.

Gün içerisinde bir çok tartışmaya konu olan süper kupa finali iptal oldu. Ev sahibi ülke, Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcuların ısınmaya Atatürk tişörtleriyle çıkmasına ve Galatasaray’ın 100. Yıl anısına yaptırdığı maç formasında bulunan Atatürk imzasına izin vermedi. Futbolcuların, sahaya normal formalarla çıkmalarını istedi. Maç öncesi ısınmak üzere stada gelmiş olan Galatasaray kafilesi, forma ve tişört değişikliğini kabul etmeyerek staddan ayrılıp kamp yaptıkları otele geçti.

Ev sahibi ülke, Fenerbahçe’nin maçtan önce açmak istediği “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” yazılı afişe de izin vermeyince sarı lacivertli takım da stada gitmedi. İki kulübün başkanları ile TFF arasında yapılan toplantıdan da bir sonuç çıkmayınca, iki takım maça çıkmama kararı aldı. Takımlarımız maça çıkmama kararı aldı. Her iki takımımız da yurda dönüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir