109 2
109

Su seferberliği eğitimi

TARIM (HM) - Haber Merkezi | 13.11.2023 - 02:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 02:59
 

Su seferberliği eğitimi

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Ulusal Su Seferberliği Su Verimliliği çalışmaları kapsamında Çanakkale Merkez Kalabaklı köyünde Form Eğitim Kurumları İlköğretim okulunda Su Verimliliği Eğitimi düzenlendi.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan: “ Suyun verimli ve bilinçli kullanılması konusunda öğrencilerin farkındalığını artıracak bilgiler paylaşarak, su kaynaklarının bütün canlıların yaşamı ve insanlığın geleceği için çok önemlidir. Dünya genelinde su kaynakları giderek azalmaktadır. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Su tasarrufunu her yerde, her koşulda alışkanlık haline getirmelisiniz. Her yerde örnek olup farklı davranış sergileyenleri uyarmalısınız."dedi. ​Su verimliliğini yaşam tarzına dönüştürmeleri yönünde eğitici video gösterimleri ve sunumlar yapıldı. Eğitim sonunda çocuklarımıza "SU DEDEKTİFİ" kimlik kartları teslim edilerek eğitim sona erdi. 
Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Ulusal Su Seferberliği Su Verimliliği çalışmaları kapsamında Çanakkale Merkez Kalabaklı köyünde Form Eğitim Kurumları İlköğretim okulunda Su Verimliliği Eğitimi düzenlendi.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan: “ Suyun verimli ve bilinçli kullanılması konusunda öğrencilerin farkındalığını artıracak bilgiler paylaşarak, su kaynaklarının bütün canlıların yaşamı ve insanlığın geleceği için çok önemlidir. Dünya genelinde su kaynakları giderek azalmaktadır. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Su tasarrufunu her yerde, her koşulda alışkanlık haline getirmelisiniz. Her yerde örnek olup farklı davranış sergileyenleri uyarmalısınız."dedi.

Su verimliliğini yaşam tarzına dönüştürmeleri yönünde eğitici video gösterimleri ve sunumlar yapıldı. Eğitim sonunda çocuklarımıza " SU DEDEKTİFİ" kimlik kartları teslim edilerek eğitim sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir