Skal Troy'dan Milletvekili Ayhan Gider'e Ziyaret

TURİZM 09.08.2023 - 00:56, Güncelleme: 09.08.2023 - 00:56
 

Skal Troy'dan Milletvekili Ayhan Gider'e Ziyaret

Çanakkale Skal Derneği, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'i ziyaret ederek şehrin turizm potansiyeli ve nitelikli turist çekme stratejileri değerlendirdi.

anakkale'nin turistik potansiyeli üzerine kritik bir toplantı gerçekleşti. Çanakkale Skal International Troy Derneği Başkanı Aşkın Değirmenci ve heyeti, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'e ziyarette bulundu. Toplantı, nitelikli turizmin gelişimi ve şehrin çekici bir turizm merkezi haline gelmesi için atılacak adımları ele aldı. Bu önemli ziyaret sırasında, Çanakkale'nin turizm potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için yapılacak çalışmaların önemi vurgulandı. Şehre nitelikli turist akışını artırmanın yolları üzerine detaylı bir fikir alışverişi gerçekleştirildi. Görüşmeler, Çanakkale'nin turizm alanında daha fazla katma değer elde etmesini sağlayacak etkili stratejilerin tartışılmasına odaklandı. Toplantının odak noktası, şehre çeşitli turist profillerini çekmek ve nitelikli turizmin geliştirilmesine yönelik yenilikçi yaklaşımları değerlendirmekti. Aynı zamanda, Çanakkale'nin tarihi ve doğal güzelliklerini vurgulayarak bölgenin cazibesini artırmak için neler yapılabileceği konusunda geniş bir perspektif sunuldu.   Çanakkale TV
Çanakkale Skal Derneği, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'i ziyaret ederek şehrin turizm potansiyeli ve nitelikli turist çekme stratejileri değerlendirdi.

anakkale'nin turistik potansiyeli üzerine kritik bir toplantı gerçekleşti. Çanakkale Skal International Troy Derneği Başkanı Aşkın Değirmenci ve heyeti, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'e ziyarette bulundu. Toplantı, nitelikli turizmin gelişimi ve şehrin çekici bir turizm merkezi haline gelmesi için atılacak adımları ele aldı.

Bu önemli ziyaret sırasında, Çanakkale'nin turizm potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için yapılacak çalışmaların önemi vurgulandı. Şehre nitelikli turist akışını artırmanın yolları üzerine detaylı bir fikir alışverişi gerçekleştirildi. Görüşmeler, Çanakkale'nin turizm alanında daha fazla katma değer elde etmesini sağlayacak etkili stratejilerin tartışılmasına odaklandı.

Toplantının odak noktası, şehre çeşitli turist profillerini çekmek ve nitelikli turizmin geliştirilmesine yönelik yenilikçi yaklaşımları değerlendirmekti. Aynı zamanda, Çanakkale'nin tarihi ve doğal güzelliklerini vurgulayarak bölgenin cazibesini artırmak için neler yapılabileceği konusunda geniş bir perspektif sunuldu.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir