Sanayi Bakanı Kacır, Biga Belediye Başkanı Erdoğan’ı ziyaret etti

SİYASET 28.07.2023 - 00:47, Güncelleme: 28.07.2023 - 00:47
 

Sanayi Bakanı Kacır, Biga Belediye Başkanı Erdoğan’ı ziyaret etti

Sanayi Bakanı Kacır, Biga Belediye Başkanı Erdoğan’ı ziyaret etti, ilçenin potansiyelini görmekten memnun kaldığını ifade etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı ziyaret etti. Bakan Kacır, beraberinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve ilçe yönetimiyle birlikte geldi. Ziyaret sırasında, Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Bakan Kacır’a ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Kacır, Biga’nın sanayi ve teknoloji potansiyelini görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bakan Kacır ve beraberindekilerin ziyareti, belediye başkanı ve parti temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Erdoğan, Bakan Kacır, Milletvekili Gider ve diğer siyasi parti temsilcilerine ziyaretleri için teşekkür etti. Bu ziyaret, Biga’nın sanayi ve teknoloji alanında ilerlemeye devam ettiğini vurgulamaktadır. Bakan Kacır’ın ilçeye verdiği destek ve ilgisi, Biga’nın gelişimine katkı sağlayacaktır.
Sanayi Bakanı Kacır, Biga Belediye Başkanı Erdoğan’ı ziyaret etti, ilçenin potansiyelini görmekten memnun kaldığını ifade etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı ziyaret etti. Bakan Kacır, beraberinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve ilçe yönetimiyle birlikte geldi.

Ziyaret sırasında, Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Bakan Kacır’a ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Kacır, Biga’nın sanayi ve teknoloji potansiyelini görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Bakan Kacır ve beraberindekilerin ziyareti, belediye başkanı ve parti temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Erdoğan, Bakan Kacır, Milletvekili Gider ve diğer siyasi parti temsilcilerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Bu ziyaret, Biga’nın sanayi ve teknoloji alanında ilerlemeye devam ettiğini vurgulamaktadır. Bakan Kacır’ın ilçeye verdiği destek ve ilgisi, Biga’nın gelişimine katkı sağlayacaktır.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir