Samsun ve Çanakkale'den İş Dünyası Buluşması

EKONOMİ 27.10.2023 - 17:10, Güncelleme: 27.10.2023 - 17:10
 

Samsun ve Çanakkale'den İş Dünyası Buluşması

Samsun ve Çanakkale, iş dünyası temsilcileri arasında ticari iş birliği konusunda anlamlı görüşmeler yaptı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Hızır, Meclis Başkanı Halük Akyüz ve Genel Sekreter Süleyman Karabük ev sahipliği yaptığı ziyarette Samsun ve Çanakkale’nin ekonomi, sanayi ve ihracat potansiyelini değerlendirdi. Ayrıca, her iki bölge arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi ve iş birliklerinin artırılması için önemli fikir alışverişlerinde bulunuldu. Görüşmeler sırasında, her iki bölgenin öne çıkan sektörleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Samsun ve Çanakkale arasındaki ticaretin daha da geliştirilmesi için çeşitli stratejiler ele alındı. Ziyaretin sonunda, taraflar arasında hoş bir anı olarak karşılıklı hediyeler takdim edildi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından, Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı'nın makamına yapılan bir ziyarette Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da hazır bulundu. Bu ziyaret sırasında, Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı ile görüşülerek, bölgedeki işbirliği ve ekonomik konular hakkında konuşuldu. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Volkan Temiz ve Şakir Kutluay, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt ve Uzman Berkay Geçer de bu önemli ziyaretlerde yer aldı. Başkan Selçuk Semizoğlu, ziyaretler hakkında bilgi vererek, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında, milli mücadelemizin kilit noktası olan Samsun'da bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Samsun ve Çanakkale'nin tarihi ve coğrafi benzerlikleri, iki bölgemizi daha da yakınlaştırıyor. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na ve bir dönem Çanakkale Valisi olarak görev yapmış olan Sayın Valimiz Orhan Tavlı'ya sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi. Bu ziyaretler, Samsun ve Çanakkale arasındaki işbirliğini ve ticari ilişkileri güçlendirmek için önemli bir adım olarak değerlendirildi. İki bölgenin ortak çıkarlarına odaklanarak, gelecekteki işbirliği fırsatlarına kapı açtı.
Samsun ve Çanakkale, iş dünyası temsilcileri arasında ticari iş birliği konusunda anlamlı görüşmeler yaptı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Hızır, Meclis Başkanı Halük Akyüz ve Genel Sekreter Süleyman Karabük ev sahipliği yaptığı ziyarette Samsun ve Çanakkale’nin ekonomi, sanayi ve ihracat potansiyelini değerlendirdi. Ayrıca, her iki bölge arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi ve iş birliklerinin artırılması için önemli fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Görüşmeler sırasında, her iki bölgenin öne çıkan sektörleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Samsun ve Çanakkale arasındaki ticaretin daha da geliştirilmesi için çeşitli stratejiler ele alındı. Ziyaretin sonunda, taraflar arasında hoş bir anı olarak karşılıklı hediyeler takdim edildi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından, Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı'nın makamına yapılan bir ziyarette Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da hazır bulundu. Bu ziyaret sırasında, Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı ile görüşülerek, bölgedeki işbirliği ve ekonomik konular hakkında konuşuldu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Volkan Temiz ve Şakir Kutluay, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt ve Uzman Berkay Geçer de bu önemli ziyaretlerde yer aldı.

Başkan Selçuk Semizoğlu, ziyaretler hakkında bilgi vererek, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında, milli mücadelemizin kilit noktası olan Samsun'da bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Samsun ve Çanakkale'nin tarihi ve coğrafi benzerlikleri, iki bölgemizi daha da yakınlaştırıyor. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na ve bir dönem Çanakkale Valisi olarak görev yapmış olan Sayın Valimiz Orhan Tavlı'ya sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Bu ziyaretler, Samsun ve Çanakkale arasındaki işbirliğini ve ticari ilişkileri güçlendirmek için önemli bir adım olarak değerlendirildi. İki bölgenin ortak çıkarlarına odaklanarak, gelecekteki işbirliği fırsatlarına kapı açtı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir