Sahil Güvenlik, Afgan Kaçak Göçmenleri Kurtardı

ASAYİŞ 14.10.2023 - 13:22, Güncelleme: 14.10.2023 - 13:22
 

Sahil Güvenlik, Afgan Kaçak Göçmenleri Kurtardı

Ayvacık açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri, hareket halindeki lastik botta 17 Afgan kaçak göçmeni güvende aldı.

Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki bir lastik bot içerisinde 17 Afganistan uyruklu kaçak göçmeni yakaladı. Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, kaçak göçmenlerin bulunduğu lastik botun tespit edilmesi üzerine hemen müdahale etti. Ayvacık ilçesine giden Sahil Güvenlik Botu 'KB-20', lastik botun hareketini durdurarak içindeki 17 kaçak göçmeni kurtardı. Kaçak göçmenler, güvende olduklarından emin olmak için Küçükkuyu Sahil Güvenlik Karakolu'na götürüldü. Kaçak göçmenler, Karakol'de gerekli işlemlerden geçirildikten sonra Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Sahil Güvenlik ekiplerinin bu tür operasyonları, kaçak göçmenlerin denizde karşılaştığı tehlikelere karşı önemli bir koruma sağlıyor. 
Ayvacık açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri, hareket halindeki lastik botta 17 Afgan kaçak göçmeni güvende aldı.

Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki bir lastik bot içerisinde 17 Afganistan uyruklu kaçak göçmeni yakaladı. Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, kaçak göçmenlerin bulunduğu lastik botun tespit edilmesi üzerine hemen müdahale etti.

Ayvacık ilçesine giden Sahil Güvenlik Botu 'KB-20', lastik botun hareketini durdurarak içindeki 17 kaçak göçmeni kurtardı. Kaçak göçmenler, güvende olduklarından emin olmak için Küçükkuyu Sahil Güvenlik Karakolu'na götürüldü.

Kaçak göçmenler, Karakol'de gerekli işlemlerden geçirildikten sonra Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Sahil Güvenlik ekiplerinin bu tür operasyonları, kaçak göçmenlerin denizde karşılaştığı tehlikelere karşı önemli bir koruma sağlıyor. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir