Rektör Erenoğlu, ÇOMÜ Ailesiyle Bayramlaştı ve Vizyonunu Paylaştı

09.07.2023 - 03:07, Güncelleme: 09.07.2023 - 03:07
 

Rektör Erenoğlu, ÇOMÜ Ailesiyle Bayramlaştı ve Vizyonunu Paylaştı

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ personeliyle bayramlaşarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı, üniversitenin inovatif vizyonunu paylaştı.

ÇOMÜ'nün bayramlaşma merasiminde Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, tüm personelle tek tek bayramlaşarak başladığı konuşmasında, bayramların gelenek olduğunu ve birlik, beraberlik duygularını artırdığını vurguladı. Ayrıca, ÇOMÜ'nün köklü bir üniversite olduğunu ve gerçekleştirilen projelerin ve yapılan çalışmaların, üniversitenin inovatif vizyonunun somut örnekleri olduğunu belirtti. Rektör Erenoğlu, akademik ve idari personelin üniversitenin başarılarına katkıları için teşekkür etti ve hedeflere ulaşmak ve yeni hedefler belirlemek için birlikte çalıştıkları proje destek ofisi ve proje çalışma stüdyolarına davet etti. Yeni dönemde üniversitenin misyon ve vizyonunu gerçekleştirerek Türkiye'nin hedeflerine uygun çalışmalar yapacaklarını ifade eden Rektör Erenoğlu, yeni projeler, iş birlikleri ve fırsatlar yakalamak için çaba sarf edeceklerini belirtti. Ayrıca, bölgelerinin, ülkelerinin ve dünyanın sorunlarına çözüm üretmek için bilimsel araştırma, geliştirme ve sosyal sorumluluğa önem vermeleri gerektiğini vurguladı. Öğrencilerin çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılması için eğitim-öğretim kalitesini sürekli geliştireceklerini söyleyen Rektör Erenoğlu, toplumsal katkı ve sosyal sorumluluk faaliyetlerine de önem vereceklerini belirtti. Bu amaçlar doğrultusunda personelden destek ve katkı beklediğini ifade etti. Rektör Erenoğlu, ÇOMÜ'nün daha güçlü, saygın ve başarılı olması için kurumsal kültür ve kimlik meselesine önem verdiklerini söyledi. Bu doğrultuda yapılacak tüm çalışmaların planlandığını ve ÇOMÜ mensubu olmanın farklılığını hissettirecek projelerin kısa sürede hayata geçirileceğini dile getirdi. Konuşmasını tamamlayan Rektör Erenoğlu, ÇOMÜ ailesinin sevdikleriyle birlikte nice güzel bayramlara erişmesini diledi. Bayramlaşma töreni sırasında ÇOMÜ Devlet Konservatuarı da mini bir dinleti gerçekleştirdi. Çanakkale TV
Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ personeliyle bayramlaşarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı, üniversitenin inovatif vizyonunu paylaştı.

ÇOMÜ'nün bayramlaşma merasiminde Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, tüm personelle tek tek bayramlaşarak başladığı konuşmasında, bayramların gelenek olduğunu ve birlik, beraberlik duygularını artırdığını vurguladı. Ayrıca, ÇOMÜ'nün köklü bir üniversite olduğunu ve gerçekleştirilen projelerin ve yapılan çalışmaların, üniversitenin inovatif vizyonunun somut örnekleri olduğunu belirtti.

Rektör Erenoğlu, akademik ve idari personelin üniversitenin başarılarına katkıları için teşekkür etti ve hedeflere ulaşmak ve yeni hedefler belirlemek için birlikte çalıştıkları proje destek ofisi ve proje çalışma stüdyolarına davet etti.

Yeni dönemde üniversitenin misyon ve vizyonunu gerçekleştirerek Türkiye'nin hedeflerine uygun çalışmalar yapacaklarını ifade eden Rektör Erenoğlu, yeni projeler, iş birlikleri ve fırsatlar yakalamak için çaba sarf edeceklerini belirtti. Ayrıca, bölgelerinin, ülkelerinin ve dünyanın sorunlarına çözüm üretmek için bilimsel araştırma, geliştirme ve sosyal sorumluluğa önem vermeleri gerektiğini vurguladı.

Öğrencilerin çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılması için eğitim-öğretim kalitesini sürekli geliştireceklerini söyleyen Rektör Erenoğlu, toplumsal katkı ve sosyal sorumluluk faaliyetlerine de önem vereceklerini belirtti. Bu amaçlar doğrultusunda personelden destek ve katkı beklediğini ifade etti.

Rektör Erenoğlu, ÇOMÜ'nün daha güçlü, saygın ve başarılı olması için kurumsal kültür ve kimlik meselesine önem verdiklerini söyledi. Bu doğrultuda yapılacak tüm çalışmaların planlandığını ve ÇOMÜ mensubu olmanın farklılığını hissettirecek projelerin kısa sürede hayata geçirileceğini dile getirdi.

Konuşmasını tamamlayan Rektör Erenoğlu, ÇOMÜ ailesinin sevdikleriyle birlikte nice güzel bayramlara erişmesini diledi. Bayramlaşma töreni sırasında ÇOMÜ Devlet Konservatuarı da mini bir dinleti gerçekleştirdi.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir