109 2
109

Ramazan Bayramı'nda Şehitler Abidesi Doldu Taştı

GÜNDEM 23.04.2023 - 03:26, Güncelleme: 23.04.2023 - 03:29
 

Ramazan Bayramı'nda Şehitler Abidesi Doldu Taştı

Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi, Ramazan Bayramı'nın 2. gününde ziyaretçi akınına uğruyor.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 108'inci yıldönümünü dolayısıyla 24-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek anma törenleri öncesinde, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesine ziyaretçi akını yaşanıyor. Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Türkiye'nin dört bir yanından otobüslerle ve araçlarıyla Tarihi Gelibolu Yarımadası'na gelen binlerce ziyaretçiler bölgeyi rehberler eşliğinde geziyor. Çanakkale Şehitler Abidesi'nin bulunduğu bölge ile şehitlikleri gezen ziyaretçiler, duygusal anlar yaşıyor. Ziyaretçiler, şehitliklerde dua ediyor. Şehitler Abidesi, ‘Kurtuluşa Giden Yol' ile ziyaretçilerini ağırlıyor. Ziyaretçiler, Anıt Rölyef'ten Şehitler Abidesi'ne bu yoldan ulaşıyor.   İHA
Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi, Ramazan Bayramı'nın 2. gününde ziyaretçi akınına uğruyor.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 108'inci yıldönümünü dolayısıyla 24-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek anma törenleri öncesinde, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesine ziyaretçi akını yaşanıyor.

Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Türkiye'nin dört bir yanından otobüslerle ve araçlarıyla Tarihi Gelibolu Yarımadası'na gelen binlerce ziyaretçiler bölgeyi rehberler eşliğinde geziyor. Çanakkale Şehitler Abidesi'nin bulunduğu bölge ile şehitlikleri gezen ziyaretçiler, duygusal anlar yaşıyor. Ziyaretçiler, şehitliklerde dua ediyor. Şehitler Abidesi, ‘Kurtuluşa Giden Yol' ile ziyaretçilerini ağırlıyor. Ziyaretçiler, Anıt Rölyef'ten Şehitler Abidesi'ne bu yoldan ulaşıyor.

 

İHA

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir