Preveze Deniz Zaferi'nin 485. yıldönümünü coşkuyla kutlandı.

28.09.2023 - 15:24, Güncelleme: 28.09.2023 - 15:24
 

Preveze Deniz Zaferi'nin 485. yıldönümünü coşkuyla kutlandı.

Türk Deniz Kuvvetleri, Preveze Deniz Zaferi'nin 485. yıldönümünü coşkuyla kutladı, önemli davetlilerin katılımıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Deniz Müzesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilen Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü 485. Yıldönümü Kutlama Programı, birçok önemli davetlinin katılımıyla muhteşem bir etkinlik olarak gerçekleşti. Programa, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Emekli Tuğgeneral Süleyman Canpolat ve İl protokol üyeleri ile birlikte çok sayıda askeri ve sivil davetli iştirak etti. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın gururla okunmasıyla başladı. Ardından, kutlama mesajları coşkuyla dinlendi ve Preveze Deniz Zaferi ile Türk Deniz Kuvvetleri Günü'nün önemi hakkında bilgilendirici bir sunum yapıldı. Katılımcılara, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın önemli misyonu ve başarıları hakkında tanıtıcı bir klip gösterimi sunularak etkinlik sona erdi. Bu anlamlı etkinlik, Türk Deniz Kuvvetleri'nin büyük zaferlerinden biri olan Preveze Deniz Zaferi'nin 485. yıldönümünü coşkuyla kutlamak için düzenlenmişti. Deniz Müzesi Komutanlığı'nda gerçekleşen bu özel program, katılımcılar arasında birlik ve gururun simgesi oldu.   Çanakkale TV
Türk Deniz Kuvvetleri, Preveze Deniz Zaferi'nin 485. yıldönümünü coşkuyla kutladı, önemli davetlilerin katılımıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Deniz Müzesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilen Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü 485. Yıldönümü Kutlama Programı, birçok önemli davetlinin katılımıyla muhteşem bir etkinlik olarak gerçekleşti. Programa, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Emekli Tuğgeneral Süleyman Canpolat ve İl protokol üyeleri ile birlikte çok sayıda askeri ve sivil davetli iştirak etti.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın gururla okunmasıyla başladı. Ardından, kutlama mesajları coşkuyla dinlendi ve Preveze Deniz Zaferi ile Türk Deniz Kuvvetleri Günü'nün önemi hakkında bilgilendirici bir sunum yapıldı. Katılımcılara, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın önemli misyonu ve başarıları hakkında tanıtıcı bir klip gösterimi sunularak etkinlik sona erdi.

Bu anlamlı etkinlik, Türk Deniz Kuvvetleri'nin büyük zaferlerinden biri olan Preveze Deniz Zaferi'nin 485. yıldönümünü coşkuyla kutlamak için düzenlenmişti. Deniz Müzesi Komutanlığı'nda gerçekleşen bu özel program, katılımcılar arasında birlik ve gururun simgesi oldu.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir