Osmangazi Belediyesi’nin köpek katliamına tepki

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2025 - 12:13, Güncelleme: 30.04.2025 - 10:12
 

Osmangazi Belediyesi’nin köpek katliamına tepki

Osmangazi Belediyesi’nin köpek katliamına tepki
Bursa’da Osmangazi Belediyesi’ne ait olduğu öne sürülen hayvan barınağından Hamitler çöplüğüne çöp poşetleriyle atılan ölü köpek ve kedilere ait görüntüler kamuoyunda büyük tepki toplarken, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş da, bu vahşeti asla kabul etmediklerini söyledi. Hayvanseverler Hamitler Kent Çöplüğü’nde katledilmiş köpeklerle ilgili Osmangazi Belediyesi hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili tepkiler çığ gibi büyürken, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş’tan sert bir açıklama geldi. Kurtuluş, "Bu vahşeti asla kabul etmiyoruz. Görüntüler yalnızca bir ihmali değil, organize ve sistematik bir vicdansızlığı da gözler önüne seriyor. Bu yaşananlar açık bir hayvan katliamıdır. Kamuoyunu derinden sarsan olayın aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması için çağrıda bulunuyoruz. Osmangazi Belediyesi yetkilileri derhal kamuoyuna açıklama yapmalı ve olay tüm yönleriyle şeffaf şekilde ortaya konmalıdır. Bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.
Osmangazi Belediyesi’nin köpek katliamına tepki
Bursa’da Osmangazi Belediyesi’ne ait olduğu öne sürülen hayvan barınağından Hamitler çöplüğüne çöp poşetleriyle atılan ölü köpek ve kedilere ait görüntüler kamuoyunda büyük tepki toplarken, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş da, bu vahşeti asla kabul etmediklerini söyledi.
Hayvanseverler Hamitler Kent Çöplüğü’nde katledilmiş köpeklerle ilgili Osmangazi Belediyesi hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Olayla ilgili tepkiler çığ gibi büyürken, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş’tan sert bir açıklama geldi. Kurtuluş, "Bu vahşeti asla kabul etmiyoruz. Görüntüler yalnızca bir ihmali değil, organize ve sistematik bir vicdansızlığı da gözler önüne seriyor. Bu yaşananlar açık bir hayvan katliamıdır. Kamuoyunu derinden sarsan olayın aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması için çağrıda bulunuyoruz. Osmangazi Belediyesi yetkilileri derhal kamuoyuna açıklama yapmalı ve olay tüm yönleriyle şeffaf şekilde ortaya konmalıdır. Bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.