Oğlu tarafından bıçaklanan anne hayatını kaybetti

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2024 - 14:47, Güncelleme: 12.03.2024 - 15:02
 

Oğlu tarafından bıçaklanan anne hayatını kaybetti

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, 25 yaşındaki üniversite öğrencisi F.S. annesi Canan Kabil’i (45) bıçaklayarak öldürdü. Ardından emniyete gidip teslim oldu.

Olay sabah saat 04.00 sıralarında Gelibolu ilçesi Camikebir Mahallesi Fikirli Sinan Sokak’taki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Canan Kabil ile F.S. ile aralarında nedeni henüz belli olmayan bir şekilde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.S. annesi Canan Kabil’i bıçakladı. Ardından Gelibolu ilçe Emniyet Müdürlüğüne giden zanlı F.S. annesi Canan Kabil’i bıçakladığını söyledi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri evde Canan Kabil’in hayatını kaybettiğini belirledi.  Canan Kabil’in cenazesi Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Zanlı F.S’nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, 25 yaşındaki üniversite öğrencisi F.S. annesi Canan Kabil’i (45) bıçaklayarak öldürdü. Ardından emniyete gidip teslim oldu.

Olay sabah saat 04.00 sıralarında Gelibolu ilçesi Camikebir Mahallesi Fikirli Sinan Sokak’taki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Canan Kabil ile F.S. ile aralarında nedeni henüz belli olmayan bir şekilde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.S. annesi Canan Kabil’i bıçakladı. Ardından Gelibolu ilçe Emniyet Müdürlüğüne giden zanlı F.S. annesi Canan Kabil’i bıçakladığını söyledi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri evde Canan Kabil’in hayatını kaybettiğini belirledi. 

Canan Kabil’in cenazesi Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Zanlı F.S’nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir