Troy Medya

O yoruma büyük tepki

SİYASET 16.04.2021 - 21:40, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

O yoruma büyük tepki

CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Gürses, Covit testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, “Geçmiş olsun. Umarım meclise taşınmıştır” şeklinde yorum yaptı. Bu yorum, büyük tepkilere neden oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, twitter hesabından, “Hep diyoruz, CHP yalanlarıyla, iftiralarıyla, başka başka hesapların iç uzantısı olmaktan da öte.. İşte, CHP Çanakkale İl Başkanı’nın Covit-19 olan Meclis üyesine yorumu; “Hastalık tüm meclise bulaşsın”! Çünkü meclis Cumhur İttifakını başkan seçti. Utanmazlığın Nirvana’sı! İnsan mısınız?” yazdı. AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri de kendi hesaplarından Ural’ın yaptığı yoruma tepki gösterdi.  AK Parti İl Başkanı Naim Makas, “Söylemiştik, "CHP siyaseten bitmiştir" diye. Alın bir örnek daha. Nelerden medet umdukları ortada! Bir kez daha CHP'nin, teşkilatını ve partisini yönetmeye niyeti olmadığını açıkça görüyoruz. Siyasi menfaatleri uğruna, insani değerlerini bile feda ettiğini gördüğümüz bu zihniyet, kendisini bir kez daha ifşa etmiştir. İnsanlığın hiçbir yerine sığdıramadığımız bu tabloyu; en güçlü şekilde kınıyor, kamuoyunun vicdani takdirine bırakıyorum. El İnsaf!” dedi.   
CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Gürses, Covit testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, “Geçmiş olsun. Umarım meclise taşınmıştır” şeklinde yorum yaptı. Bu yorum, büyük tepkilere neden oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, twitter hesabından, “Hep diyoruz, CHP yalanlarıyla, iftiralarıyla, başka başka hesapların iç uzantısı olmaktan da öte.. İşte, CHP Çanakkale İl Başkanı’nın Covit-19 olan Meclis üyesine yorumu; “Hastalık tüm meclise bulaşsın”! Çünkü meclis Cumhur İttifakını başkan seçti. Utanmazlığın Nirvana’sı! İnsan mısınız?” yazdı. AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri de kendi hesaplarından Ural’ın yaptığı yoruma tepki gösterdi. 

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, “Söylemiştik, "CHP siyaseten bitmiştir" diye. Alın bir örnek daha. Nelerden medet umdukları ortada! Bir kez daha CHP'nin, teşkilatını ve partisini yönetmeye niyeti olmadığını açıkça görüyoruz. Siyasi menfaatleri uğruna, insani değerlerini bile feda ettiğini gördüğümüz bu zihniyet, kendisini bir kez daha ifşa etmiştir. İnsanlığın hiçbir yerine sığdıramadığımız bu tabloyu; en güçlü şekilde kınıyor, kamuoyunun vicdani takdirine bırakıyorum. El İnsaf!” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir