Nilüfer’de Berat Kandili bereketi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2025 - 15:23, Güncelleme: 14.02.2025 - 12:30
 

Nilüfer’de Berat Kandili bereketi

Nilüfer’de Berat Kandili bereketi
Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili’nde vatandaş ve personeliyle bir araya gelerek, paylaşmanın ve maneviyatın mutluluğunu birlikte yaşadı.Nilüfer Belediyesi, vatandaşlarla manevi günlerdeki dayanışma ve birliktelik duygusunu yaşatma geleneğini Berat Kandili’nde de sürdürdü. 23 Nisan, 29 Ekim, Yolçatı, Özlüce, Ertuğrul, Ataevler, Cumhuriyet, Barış, Demirci, Kültür, Odunluk, Balkan, Başköy ve Akçalar mahallelerinde bulunan 13 farklı camide ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar namaz çıkışlarında, Berat Kandili dolayısıyla Nilüfer Belediyesi’nin kurduğu stantlardaki ikramlarıyla karşılaştı.CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve görevlilerin ellerinden kandil simitlerini alan vatandaşlar, paylaşmanın ve dayanışmanın mutluluğunu dile getirerek, teşekkür ettiler.Nilüfer Belediyesi personeline de Berat Kandili nedeniyle gündüz Halk Evi ve Alaaddinbey Hizmet Binası önünde kandil simidi ikramı yapıldı.
Nilüfer’de Berat Kandili bereketi
Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili’nde vatandaş ve personeliyle bir araya gelerek, paylaşmanın ve maneviyatın mutluluğunu birlikte yaşadı.
Nilüfer Belediyesi, vatandaşlarla manevi günlerdeki dayanışma ve birliktelik duygusunu yaşatma geleneğini Berat Kandili’nde de sürdürdü. 23 Nisan, 29 Ekim, Yolçatı, Özlüce, Ertuğrul, Ataevler, Cumhuriyet, Barış, Demirci, Kültür, Odunluk, Balkan, Başköy ve Akçalar mahallelerinde bulunan 13 farklı camide ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar namaz çıkışlarında, Berat Kandili dolayısıyla Nilüfer Belediyesi’nin kurduğu stantlardaki ikramlarıyla karşılaştı.CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve görevlilerin ellerinden kandil simitlerini alan vatandaşlar, paylaşmanın ve dayanışmanın mutluluğunu dile getirerek, teşekkür ettiler.
Nilüfer Belediyesi personeline de Berat Kandili nedeniyle gündüz Halk Evi ve Alaaddinbey Hizmet Binası önünde kandil simidi ikramı yapıldı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.