Muharrem Ayı İftarında Vali ve Dernek Üyeleri Bir Araya Geldi

30.07.2023 - 01:19, Güncelleme: 30.07.2023 - 01:36
 

Muharrem Ayı İftarında Vali ve Dernek Üyeleri Bir Araya Geldi

Can Erenler Derneği'nin düzenlediği Muharrem ayı iftar programında Vali İlhami AKTAŞ ve protokol üyeleriyle birlikte samimi anlar paylaşıldı.

Vali İlhami AKTAŞ ve protokol üyeleri, Can Erenler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına, dernek başkanı ve üyeleri, davetliler ve vatandaşlarla birlikte katıldı. İftar programı, dualar eşliğinde oruçların açılmasıyla başladı ve devamında yapılan konuşmalarla süregeldi. Can Erenler Derneği Başkanı İbrahim BATTAL, iftar programında Vali İlhami AKTAŞ ve protokol mensuplarının katılımlarından dolayı teşekkür etti. Vali AKTAŞ da konuşmasında Muharrem ayı iftarını paylaşmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin" şeklinde iyi dileklerde bulundu. Katılımcılar arasındaki dayanışma ve birlik mesajları, etkinliğin önemine vurgu yaptı. Bu anlamlı etkinlik, toplumun farklı kesimlerinin kaynaşmasına ve hoşgörü duygularının pekişmesine katkı sağladı. Gazeteciler ve haber editörleri, etkinliği kamuoyuna aktararak duyarlılığın artmasına yardımcı olmayı amaçladı. Birlikte olma, paylaşma ve sevgi temalı organizasyonların artarak devam etmesi dileğinde bulunuldu.   Çanakkale TV
Can Erenler Derneği'nin düzenlediği Muharrem ayı iftar programında Vali İlhami AKTAŞ ve protokol üyeleriyle birlikte samimi anlar paylaşıldı.

Vali İlhami AKTAŞ ve protokol üyeleri, Can Erenler Derneği tarafından düzenlenen iftar programına, dernek başkanı ve üyeleri, davetliler ve vatandaşlarla birlikte katıldı. İftar programı, dualar eşliğinde oruçların açılmasıyla başladı ve devamında yapılan konuşmalarla süregeldi. Can Erenler Derneği Başkanı İbrahim BATTAL, iftar programında Vali İlhami AKTAŞ ve protokol mensuplarının katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Vali AKTAŞ da konuşmasında Muharrem ayı iftarını paylaşmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin" şeklinde iyi dileklerde bulundu. Katılımcılar arasındaki dayanışma ve birlik mesajları, etkinliğin önemine vurgu yaptı. Bu anlamlı etkinlik, toplumun farklı kesimlerinin kaynaşmasına ve hoşgörü duygularının pekişmesine katkı sağladı. Gazeteciler ve haber editörleri, etkinliği kamuoyuna aktararak duyarlılığın artmasına yardımcı olmayı amaçladı. Birlikte olma, paylaşma ve sevgi temalı organizasyonların artarak devam etmesi dileğinde bulunuldu.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir