Metro istasyonunda sızıp kaldı;" Ben neredeyim, bırakın yatayım" dedi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2025 - 11:57, Güncelleme: 12.06.2025 - 11:06
 

Metro istasyonunda sızıp kaldı;" Ben neredeyim, bırakın yatayım" dedi

Metro istasyonunda sızıp kaldı;" Ben neredeyim, bırakın yatayım" dedi
Bursa’da bir şahıs metro alt geçidinde uzanıp uyumayı tercih etti. Alkollü olduğu anlaşılan şahıs, güvenliğin tüm uyarılarına rağmen kalkmadı. "Ben neredeyim, bırakın yatayım" diyerek yanıt veren adam, polis çağrılacağı söylenince de "Aman çağır be" diyerek direndi. O anlar kameraya anbean yansıdı.Bursa’nın Osmangazi ilçesi Şehreküstü Mahallesi’nde metro alt geçidinde uyuyan alkollü bir vatandaş, güvenlik görevlisinin tüm uyarılarına rağmen yerinden kalkmak istemedi. Güvenlik görevlilerinin uyarılarına rağmen yerinden kalkmayan şahıs, "Ben neredeyim, bırakın yatayım" diyerek yanıt verdi. Bölgeden geçen vatandaşlar şaşkın bakışlarla durumu izlerken, görevli güvenlik personeli şahsı kaldırmak için çaba sarf etti.Uyarılara rağmen direnen şahıs, güvenliğin "Polis çağıracağım" demesi üzerine ise bu kez "Aman çağır be!" şeklinde karşılık verdi. O anlar kameraya yansırken, şahıs bir süre sonra güvenlik görevlilerince uzaklaştırıldı.
Metro istasyonunda sızıp kaldı;" Ben neredeyim, bırakın yatayım" dedi
Bursa’da bir şahıs metro alt geçidinde uzanıp uyumayı tercih etti. Alkollü olduğu anlaşılan şahıs, güvenliğin tüm uyarılarına rağmen kalkmadı. "Ben neredeyim, bırakın yatayım" diyerek yanıt veren adam, polis çağrılacağı söylenince de "Aman çağır be" diyerek direndi. O anlar kameraya anbean yansıdı.
Bursa’nın Osmangazi ilçesi Şehreküstü Mahallesi’nde metro alt geçidinde uyuyan alkollü bir vatandaş, güvenlik görevlisinin tüm uyarılarına rağmen yerinden kalkmak istemedi. Güvenlik görevlilerinin uyarılarına rağmen yerinden kalkmayan şahıs, "Ben neredeyim, bırakın yatayım" diyerek yanıt verdi. Bölgeden geçen vatandaşlar şaşkın bakışlarla durumu izlerken, görevli güvenlik personeli şahsı kaldırmak için çaba sarf etti.
Uyarılara rağmen direnen şahıs, güvenliğin "Polis çağıracağım" demesi üzerine ise bu kez "Aman çağır be!" şeklinde karşılık verdi. O anlar kameraya yansırken, şahıs bir süre sonra güvenlik görevlilerince uzaklaştırıldı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.