Makas’tan 10 Ocak mesajı

SİYASET 09.01.2024 - 22:09, Güncelleme: 09.01.2024 - 22:09
 

Makas’tan 10 Ocak mesajı

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Makas mesajında şu ifadelere yer verdi; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü; kalemlerini, kameralarını ve mikrofonlarını gerçeği arayışta tutan tüm gazetecilere adanmış bir anma günü olarak büyük bir öneme sahiptir. Bu özel gün sadece bir mesleği değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluğu temsil etmektedir. Gazeteciler, toplumun aydınlatılması, gerçeklerin gün yüzüne çıkarılması, kamuoyunun doğru ve anında bilgilendirilmesi konularında kritik bir role sahiptir. Dünyanın dört bir yanında gerçekleşen gelişmeleri tarafsız ve doğru kaynaklara dayanarak bizlere ulaştıran gazetecilerimiz bu zorlu görevlerini büyük bir azimle ve fedakarlıkla yerine getirmektedirler. Gerçeğin peşinde koşan gazetecilerimiz, milletimizin hak ve menfaati açısından şartlar ne olursa olsun toplumsal sorumluluk şuuruyla vazifelerini en iyi ve doğru şekilde icra etmektedirler. Milletimizin hak ve menfaatlerini koruma adına, tüm zorluklara rağmen, gece-gündüz demeden görevlerini sürdüren gazetecilerimizin azmi ve kararlılığı takdire şayandır. Adil bir dünya için, demokratik ve ahlaki sorumluluk bilinciyle yaptıkları haberlerle milletimizin gözü kulağı olan gazetecilerimize minnettarız. Bu özel günde başta şehrimizin gazetecilerine teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutluyoruz. Hayatını kaybeden gazetecilerimizi ise rahmet ve minnetle anıyoruz.”  
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Makas mesajında şu ifadelere yer verdi; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü; kalemlerini, kameralarını ve mikrofonlarını gerçeği arayışta tutan tüm gazetecilere adanmış bir anma günü olarak büyük bir öneme sahiptir. Bu özel gün sadece bir mesleği değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluğu temsil etmektedir.

Gazeteciler, toplumun aydınlatılması, gerçeklerin gün yüzüne çıkarılması, kamuoyunun doğru ve anında bilgilendirilmesi konularında kritik bir role sahiptir. Dünyanın dört bir yanında gerçekleşen gelişmeleri tarafsız ve doğru kaynaklara dayanarak bizlere ulaştıran gazetecilerimiz bu zorlu görevlerini büyük bir azimle ve fedakarlıkla yerine getirmektedirler.

Gerçeğin peşinde koşan gazetecilerimiz, milletimizin hak ve menfaati açısından şartlar ne olursa olsun toplumsal sorumluluk şuuruyla vazifelerini en iyi ve doğru şekilde icra etmektedirler. Milletimizin hak ve menfaatlerini koruma adına, tüm zorluklara rağmen, gece-gündüz demeden görevlerini sürdüren gazetecilerimizin azmi ve kararlılığı takdire şayandır. Adil bir dünya için, demokratik ve ahlaki sorumluluk bilinciyle yaptıkları haberlerle milletimizin gözü kulağı olan gazetecilerimize minnettarız.

Bu özel günde başta şehrimizin gazetecilerine teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutluyoruz. Hayatını kaybeden gazetecilerimizi ise rahmet ve minnetle anıyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir